Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 44 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Працэдуры і верным, нават калі мы былі б з канструктараў класа, каб трымаць у cosiderazuone, але праблема і высветліць, у пачатку tabbelle DTC, што не ? легка.. не трэба для сілы і стварыць памылкі.., а затым выдаліць яго, але pirima выдаліць яго, а затым выявіць, калі ен працуе
    практычна ? тое ж самае зрабіць да або пасля.формула ? correta але змяняецца ў залежнасці ад групы аўто,падзяліць на 8 (у дадзеным выпадку)для групы vag і дзеліць на 2 групы fiat (праверана і працуе).трэба знайсці варыянт дзельніка з іншымі групамі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Citazione Першапачаткова Напісаў beppe.c Visualizza Messaggio
    практычна ? тое ж самае зрабіць да або пасля.формула ? correta але змяняецца ў залежнасці ад групы аўто,падзяліць на 8 (у дадзеным выпадку)для групы vag і дзеліць на 2 групы fiat (праверана і працуе).трэба знайсці варыянт дзельніка з іншымі групамі.
    Я пацвярджаю, .Provato і працуе для групы VW(/8) і Fiat(/2)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    такім чынам, усе праграмы для выдалення dtc выкарыстоўваюць у якасці алгарытму гэтыя разлікі 3 aggire?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Я таксама зрабіў' доказ формулы на файл ori passat 742_575 выключэння DTC P0400> EGR:

http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post38056

Шукаю DTC P0400> HEX 0400> EGR

Табліца DTC = 1CD196 да 1CD308 - visualizazione 8bit - усе значэнні ніжэй за 20 чысла ў дзесятковыя значэнні, акрамя некаторых
    Пачатак Табліца DTC CODE = 1CC606 - вышэй есць нулі
    Пасля значэння 1CC606 дзе вы пачынаеце табліца DTC CODE першы адрас, які мае ў hex 0400 і 1CD064 і гэта наша адпраўная кропка па формуле:
    (DTC 0400 - DTC CODE)/8 -> (1CD064-1CC606)/8 = 331 -> - гэта INDEX DTC

Цяпер з пачатку Табліца DTC давай 331 (index DTC) ачкоў наперад : 1CD196+331 = 1CD2E1 што павінна быць нашай адпраўной для адключэння EGR.

Гледзячы ў 2D, адрас 1CD2E1 знаходзім значэнне 1 што мы прапануем 0 і мы адключыць EGR DTC (0400)

Рахункі вяртаюцца, але заўседы цяжка знайсці Пачатак табліцы DTC CODE і пачала табліца DTC нават калі гэта другі і больш легкі, таму што vizzualizzando файл у 8бит у 2D і sccorendo ўсе файлы, non'і dificult знайсці гэты блок.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    цікава, у гэтай тэме...хоць я бачу, дурніца...novosti????

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    там я згубіў некалькі дзен, але быў цяжка? у знайсці дакладнае месца пачатку табліцы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    там я згубіў некалькі дзен, але быў цяжка? у знайсці дакладнае месца пачатку табліцы...
    l адрас d у пачатак табліцы і першы адразу пасля адрасу, усе ў нуль.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Акрамя Fiat і VW не ведаюць іншыя аўтамабілі фактар падзелу???

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Matteosr...учора раніцай я адключыў пару датчыкаў і ложкі коды...толькі я магу вас размясціць іх, улічваючы, што я 308 з edc16c34

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў matteosr Visualizza Messaggio
    Я даю вам яшчэ адзін падарунак, месца файл edc15p з некаторымі dtc адключаныя.

I dtc адключаныя: 17669, 17671, 17675, 17678.

Усе адпаведныя фарсунак; аўтамабіль ў пытанне інжэктары няспраўнасці і улічваючы, што выкарыстоўваецца ў краіне, cos? я вырашыў (не механічна, я проста выдаліў recovery з-за гэтых dtc).

Проста ў мяне мала часу, я дам вам кіраўніцтва, я пачынаю з сказаць вам, што вы павінны пераўтварыць dtc з дзесятковага ў hex, а ? памяняць іх месцамі, перш чым шукаць іх на карце, напрыклад 17669d = 4505h = 0545 , параўнайце карты і вы бачыце, як я зменены.
    прывітанне ад матфея, але гэты факт звярнуць коды справядліва для ўсіх edc 15 або ў прыватнасці карту, якая вас у курсе вы?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •