Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 41 11-20

Абмеркаванне: Вопыт Drakebox2

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    чисс? як вымушала помпа rail хахаха
    дэвіз некаторыя:

+ МАГУТНАСЦЬ
    + ДЫМ
    + РАСХОД паліва
    - МЕНШ НАДЗЕЙНАСЦЬ
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    чисс? як вымушала помпа rail хахаха
    Магчыма, пасля таго, як устаноўлены на адзін крок у выпадку, рабіць часопіс з прыбораў і sw падыходзяць і зразумець, што адбываецца...было б цікава, што скажаце?
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    12
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Магчыма, пасля таго, як устаноўлены на адзін крок у выпадку, рабіць часопіс з прыбораў і sw падыходзяць і зразумець, што адбываецца...было б цікава, што скажаце?
    Было б добра, але я думаю, што значэння ложка эбу аднолькавыя тых, ложкі з арыгінальны аўтамабіль, considernado, што блок кіравання дадатковага ўхіляецца ад ecu.
    ? вы можаце паспрабаваць, я мог бы зрабіць гэта таксама, але я не + праводка, або на спецыяльных гручках. У гэтым злучыліся sn зламаныя, дзе я мог бы знайсці іх ??

garret
    Guest
    вы кажаце добра, данііл, у рэшце рэшт кожны выбірае шлях, які пі? пераконвае яго, вядома, усталяваць модуль, не ведаючы, як механічны стрэс выклікае і на якія ціску прымушае працаваць кампаненты, не ? максімум хітрасці

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    прывітанне ўсім, хачу вам сказаць, нават мой досвед працы з drakebox 2! як я cennato ў маім уяўленні цяпер мая альфа ен усталяваны drakebox 2 і пасля прачытання гэтай тэмы, і тое, што ен напісаў адзін mazzu, я паклаў рукі і змяніўся з 5 да 7), за перыяд часу я хадзіла з 4, але зрабіў мала, то я паклаў яго у 5-і засталася так, каб прыкладна ў паўтара года прадукцыйнасць змяніліся адразу ж, аўтамабіль быў яшчэ больш вострае, чым раней, і абгон хутка і адразу, вядома, заўважалі, нават трохі дыму нармальная рэч, я думаю!? змены вы заўважыце адразу не пераходзіць у recovery ne-небудзь! я ўсе яшчэ спрабую, але, бачачы, што я вырашыў зрабіць чып у эбу дзень бяру і прадаю за некалькі еўра! калі хто-то і зацікаўлены, дайце мне ведаць!!! блок кіравання мае менш 2-х гадоў і працуе як мусіць, тады, калі адзін здавольваецца тым, што робіць і хоча зэканоміць некалькі капеек у супастаўленні, можа сабраць і зрабіць свае выпрабаванні. прывітанне

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    але як вы, якія так шмат ілжывых каштоўнасцяў? адзіны спосаб ? зрабіць rullata да модулю прыкладаецца, а затым супаставіць толькі rail і падняцца да гэтай магутнасці.
    нават калі sar? цяжка, так як у карту, калі падніміце rail паніжаюць, але і час ўпырску...***** uqnue як маштабуючы усе было б цікава паспрабаваць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    12
    Дадатковыя модулі нічога не робяць, прадбачыць ўпырску дызельнага паліва і павялічыць ціск.

Калі вы набиваете руку, могуць быць пашкоджанні.
    Я выкарыстаў модуль на gp 1.3 75 л. з, прадукцыйнасць ок, але шум, як мінімум, на трактар (мікра-ін'екцыі.), і халодныя, з тэмпературай ніжэй нуля, самастойна хадзіў у 3. Зняў усе, дыягназ з multiecuscan і аўтамабіль ? вярнулася на месца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Калі аўтамабіль ідзе ў recovery з дапамогай гэтых модуляў ? чаму? не можа пераследваць ціску ў рампы, які мае чытанне скажоныя?
    Гэтыя модулі павялічваюць выдатак паліва з павелічэннем ціску ў рампы, вы не рызыкуеце пашкодзіць, акрамя помпы, інжэктараў?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    12
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Калі аўтамабіль ідзе ў recovery з дапамогай гэтых модуляў ? чаму? не можа пераследваць ціску ў рампы, які мае чытанне скажоныя?
    Гэтыя модулі павялічваюць выдатак паліва з павелічэннем ціску ў рампы, вы не рызыкуеце пашкодзіць, акрамя помпы, інжэктараў?
    Так, у primisi помпа-фарсунак.
    Залежыць ад аўто, але помпа і фарсункі пабудаваны, каб вытрымліваць пэўныя ціску, калі ен перавышае з ****lli карты, жыцце механічных упершыню згадваецца кала рэзка.

Тое ж самае тычыцца кпп і счаплення. Блокі кіравання, дадатковыя працуюць у плане прадукцыйнасці, але кала надзейнасць.
    Падняўшыся з картамі, а таксама павялічвае крутоўны момант, і калі абмен ? прызначана для пэўнага значэння, крутоўны момант больш ptrebbe пашкодзіць яго.
    Вы таксама аўтамабіль ідзе ў ricovery.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я не ведаю дакладна, можа быць, іх не прадаюць асобна, таму я сумняваюся, што вам атрымаецца іх знайсці, калі c'? хто-тое, што мае форму, што? не f? pi? ...
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •