Было б добра, але я думаю, што значэння ложка эбу аднолькавыя тых, ложкі з арыгінальны аўтамабіль, considernado, што блок кіравання дадатковага ўхіляецца ад ecu.
? вы можаце паспрабаваць, я мог бы зрабіць гэта таксама, але я не + праводка, або на спецыяльных гручках. У гэтым злучыліся sn зламаныя, дзе я мог бы знайсці іх ??
вы кажаце добра, данііл, у рэшце рэшт кожны выбірае шлях, які пі? пераконвае яго, вядома, усталяваць модуль, не ведаючы, як механічны стрэс выклікае і на якія ціску прымушае працаваць кампаненты, не ? максімум хітрасці
прывітанне ўсім, хачу вам сказаць, нават мой досвед працы з drakebox 2! як я cennato ў маім уяўленні цяпер мая альфа ен усталяваны drakebox 2 і пасля прачытання гэтай тэмы, і тое, што ен напісаў адзін mazzu, я паклаў рукі і змяніўся з 5 да 7), за перыяд часу я хадзіла з 4, але зрабіў мала, то я паклаў яго у 5-і засталася так, каб прыкладна ў паўтара года прадукцыйнасць змяніліся адразу ж, аўтамабіль быў яшчэ больш вострае, чым раней, і абгон хутка і адразу, вядома, заўважалі, нават трохі дыму нармальная рэч, я думаю!? змены вы заўважыце адразу не пераходзіць у recovery ne-небудзь! я ўсе яшчэ спрабую, але, бачачы, што я вырашыў зрабіць чып у эбу дзень бяру і прадаю за некалькі еўра! калі хто-то і зацікаўлены, дайце мне ведаць!!! блок кіравання мае менш 2-х гадоў і працуе як мусіць, тады, калі адзін здавольваецца тым, што робіць і хоча зэканоміць некалькі капеек у супастаўленні, можа сабраць і зрабіць свае выпрабаванні. прывітанне
але як вы, якія так шмат ілжывых каштоўнасцяў? адзіны спосаб ? зрабіць rullata да модулю прыкладаецца, а затым супаставіць толькі rail і падняцца да гэтай магутнасці.
нават калі sar? цяжка, так як у карту, калі падніміце rail паніжаюць, але і час ўпырску...***** uqnue як маштабуючы усе было б цікава паспрабаваць
Дадатковыя модулі нічога не робяць, прадбачыць ўпырску дызельнага паліва і павялічыць ціск.
Калі вы набиваете руку, могуць быць пашкоджанні.
Я выкарыстаў модуль на gp 1.3 75 л. з, прадукцыйнасць ок, але шум, як мінімум, на трактар (мікра-ін'екцыі.), і халодныя, з тэмпературай ніжэй нуля, самастойна хадзіў у 3. Зняў усе, дыягназ з multiecuscan і аўтамабіль ? вярнулася на месца.
Калі аўтамабіль ідзе ў recovery з дапамогай гэтых модуляў ? чаму? не можа пераследваць ціску ў рампы, які мае чытанне скажоныя?
Гэтыя модулі павялічваюць выдатак паліва з павелічэннем ціску ў рампы, вы не рызыкуеце пашкодзіць, акрамя помпы, інжэктараў?
Так, у primisi помпа-фарсунак.
Залежыць ад аўто, але помпа і фарсункі пабудаваны, каб вытрымліваць пэўныя ціску, калі ен перавышае з ****lli карты, жыцце механічных упершыню згадваецца кала рэзка.
Тое ж самае тычыцца кпп і счаплення. Блокі кіравання, дадатковыя працуюць у плане прадукцыйнасці, але кала надзейнасць.
Падняўшыся з картамі, а таксама павялічвае крутоўны момант, і калі абмен ? прызначана для пэўнага значэння, крутоўны момант больш ptrebbe пашкодзіць яго.
Вы таксама аўтамабіль ідзе ў ricovery.
Я не ведаю дакладна, можа быць, іх не прадаюць асобна, таму я сумняваюся, што вам атрымаецца іх знайсці, калі c'? хто-тое, што мае форму, што? не f? pi? ...
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў