Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Абмеркаванне: думкі на змены

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    глядзіце...вы dir? мой...авансы мне не падабаецца нічога...занадта шмат градусаў, нават 4.5 градусаў у фінал, пачынаюцца ад IQ і колькасць абаротаў занадта нізка...гэта таго варта...
    на картах педалі, я не хачу...далі 24%, усюды..., ма...
    ціск турбо далі добра 0.33 бар у больш..., якія, як рост ? р? altino па мне...але vabb?...я не люблю нічога, як ? нашмароўваецца на карце...
    я б сказаў, што, калі гэта ? прафесіянал, то мне могуць таксама наняць цэнтрам даследаванняў fiat...ahahhahahahah

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ідэальны хлопчыкаў было толькі гэта хацела прачытаць,карту не магу адправіць для надзейнасці, але я кажу толькі адно, што мы гаворым аб машыне з аўтаматычнай каробкай перадач, што seghettava так уражвае паскаральнік з пастаянным кліентам, не верыў, можа залежаць ад карты, таму што занадта шмат ўпэўненасці ў mapper,зрабіў карту новая машына ідзе вельмі магутны, з меншым крокам і не больш транспартных адгрузкі значна больш прагрэсіўнай і лінейнай,добра, што да мяне яшчэ зарэгістраваны і сказаў яму, што segettamento не залежыць на карце heheheh,шчыра кажучы, я сказаў кліенту вельмі sfiducioso мы робім так вы мне карту мы адчуваем яе, калі праблема знікне, плаціце мне, інакш па-любому, як гэта было.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Томск (CA)
    Et
    54
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ідэальны хлопчыкаў было толькі гэта хацела прачытаць,карту не магу адправіць для надзейнасці, але я кажу толькі адно, што мы гаворым аб машыне з аўтаматычнай каробкай перадач, што seghettava так уражвае паскаральнік з пастаянным кліентам, не верыў, можа залежаць ад карты, таму што занадта шмат ўпэўненасці ў mapper,зрабіў карту новая машына ідзе вельмі магутны, з меншым крокам і не больш транспартных адгрузкі значна больш прагрэсіўнай і лінейнай,добра, што да мяне яшчэ зарэгістраваны і сказаў яму, што segettamento не залежыць на карце heheheh,шчыра кажучы, я сказаў кліенту вельмі sfiducioso мы робім так вы мне карту мы адчуваем яе, калі праблема знікне, плаціце мне, інакш па-любому, як гэта было.
    Вельмі нават я, шчыра кажучы, я дзейнічаю cos? калі праблема табе вырашаць плаціце мне, інакш цярпення, я проста поціск рукі, прафесіяналізм? перш за ўсе
    Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    11
    я выказваю свае меркаванне
    крокі для педалі і для турбо, што c'? тых, хто робіць горш...
    але загадзя не існуе
    гэты аўтамабіль у верхняй аброці, і рана ці позна, верагодна, выйсці

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Мама мая, што рэчы! C'? сапраўды людзі, якія працуюць так?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    у 37 ачкоў можа мне здаецца, ці аналагічны на гэтай ecu ???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Значэнне ў ecm ? gi? у градусах на дадзены файл, мне здаецца...а потым можа і павінна быць 42 ачкі прыкладна.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    43 для дакладнасці.....калі мы гаворым дасягненняў.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    вы праверылі на Bignami персаналу 42.66 ачкоў стане, такім чынам, у 43-м ці 42
    аднак, на маю думку завышаныя , і moddati на нізкіх q. паліва
    карту педаль нічога схем высокіх да нізкіх перабольшаныя
    турба мне не падабаецца, таксама можа доўжыцца ледзь турбіны , але я бачыў яго на прылаўку, часам з 70 ачкоў менш , з меншым противодавлением вы атрымаеце + коней, асабліва на высокіх rpm

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў faberecu Visualizza Messaggio
    вы праверылі на Bignami персаналу 42.66 ачкоў стане, такім чынам, у 43-м ці 42
    аднак, на маю думку завышаныя , і moddati на нізкіх q. паліва
    карту педаль нічога схем высокіх да нізкіх перабольшаныя
    турба мне не падабаецца, таксама можа доўжыцца ледзь турбіны , але я бачыў яго на прылаўку, часам з 70 ачкоў менш , з меншым противодавлением вы атрымаеце + коней, асабліва на высокіх rpm
    што тычыцца занадта вялікага ціску без разгрузкі і астатняй адэкватнай згодны ў поўным аб'еме, што 70 ачкоў менш, вы можаце мець больш? коней і, асабліва, на высокіх

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •