Прапаную зрабіць гэта ў bdm,не баяцца і легка адкрыць яе не пашкоджвае нічога, проста добры Фен ў грейте вакол аддзяляецца ад толькі вечка ,тады ў АДЗІН выдатны рэзервовага капіявання і спіце спакойна!!
Прапаную зрабіць гэта ў bdm,не баяцца і легка адкрыць яе не пашкоджвае нічога, проста добры Фен ў грейте вакол аддзяляецца ад толькі вечка ,тады ў АДЗІН выдатны рэзервовага капіявання і спіце спакойна!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
так, я ведаю, што з bdm не ў мяне праблемы, але да школы ? можаце прачытаць mpps без страты кадоўкі фарсунак??????? так ці не?????
вы ўпэўненыя, што з bdm праблем няма,
але я хацеў бы ведаць, калі хто-то змог прачытаць і запісаць яе з mpps да школы праз k-line??????? калі вы страціце кадоўкі фарсунак ???
можаце вы ці няма????
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-05-2013 ў 17:16
адзін раз падчас чытання я зрабіў захаванне кадоўкі фарсунак і сумневы, я пайшоў bdm страціў, што робіць яго захаваць таму, што есць магчымасць таго, што прапала
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
дзякуй legendaryslave
як я зразумеў, у школе вы пу? чытаць, але з магчымасць? страты кадоўкі ini
Але вы можаце? страціць кадоўкі нават на чытанне або толькі на запіс? у выпадку страты не проста паўторнага кадавання з дапамогай тестеров дыягностыкі, што дазваляе?
пры падключэнні pin n.25 эбу pin n. 7-obd2 чытаць і напісаць без таго, каб адлучыць што-небудзь ад аўтамабіля, і вы не губляеце кадоўкі фарсунак. P. s. калі вы прачыталі гэта, калі пішаце, на першым кроку mpps вы d? памылка, ты робіш " ок " і закрыць яго можна напісаць. Пратэставаны і працуе на 100%
калі гэты аўтамабіль будзе толькі адключыць egr без адключэння fap праблемы ?
Прывітанне, зачыніўшы egr павелічэнне вырабіць у dpf, і часта-з дачаснага засмечвання
вы ведаеце, калі толькі атрымоўваецца адключыць egr і без fap, тое, што машыны dia праблемы, я чытаў, што гэтыя edc16c34 трохі rognose
я думаю, што кадаваньне фарсунак можа быць страчана толькі ў запісе, хто-небудзь больш дасведчаны, безумоўна, ne дасць пацверджанне