выбачайце, я бачу, дрэнна, але, па мне, варта абнавіць усе****.
выбачайце, я бачу, дрэнна, але, па мне, варта абнавіць усе****.
hyrosat, прытрымлівайцеся рэкамендацый, дадзеных Сандра і не турбуйцеся пра тых, хто на негатыўныя каментары без матываваць іх...
Дадатковы савет, які я магу даць вам ? тое, каб скарэктаваць час ўпырску на аснове патрабаванага крутоўнага моманту.
Я бачу, што на карту педаль прэтэнзія да прыкладна 450 нм крутоўнага моманту, для якога патрабуецца каля 100mm3 паліва (як вы можаце бачыць з карты, колькасць? паліва ў залежнасці RPM/ крутоўны момант)
карты, тэрміны, як паглядзець bp прыходзяць да 80mm3 таму было б мэтазгодна разлічыць час, каб дабрацца да 100mm3... вы можаце працаваць на апошніх 2 bp у выніку чаго, напрыклад, 60, 70 і 80 да 100. (часткі з больш высокім ціскам да 600bar)
Зрабілі мы? не забудзьцеся наладзіць фільтры паліва, як і вы выказаў здагадку Сандра.
чаму? вы змянілі карту крутоўнага моманту падчас пуску рухавіка ў гэтым выпадку?
ок, функцыянальныя магчымасці? ? менавіта тое, што....
як ты зменены, ты? не мае сэнсу для таго, каб вырашыць праблему вылетаў цяжкім, так? праблема складаецца ў тым, што мала пара, але ў той момант, у якім рухавік будзе круціцца ад стартара, а затым да яшчэ ў поўнай меры увайсці ў рэжым 850/900 абаротаў.
ты праблемы пры халодным запуску, я думаю, дакладна?
на аснове вопыту зроблена на маей так, напрыклад, інтуітыўнае, я б сказаў, павелічэнне ў дыяпазоне ад -20 да +20 ? C, ад 100 да 850/900 аб / мін, як з крокам ад 10% фіксаваны, каб пачаць.
Пасля таго як вы зрабілі змены, націсніце доказаў запуску халоднага рухавіка, пры розных тэмпературах і паглядзець, калі праблема ? па-ранейшаму прысутнічае, калі б ты падправіць толькі ў дыяпазоне тэмператур, дзе праблема ? па-ранейшаму прысутнічае.
А калі вы жадаеце што-то ўжо? выпрабавана на маей праблема вырашана на 100% я пасылаю скрыншот крокам.
гэта праблема адхіленняў у халоднай і нават гарачай, загорнутыя, gi? ? праўда, цяпер, што я есць, за думаю, я павінен мець іп? пара перад, што рухавік пераходзіць у рэжымpardon невялікая няўважлівасць
калі вы хочаце, напішыце мне экран даю яму паглядзець з задавальненнем, дзякуй
я таксама спрабую зразумець, час ўпырскуя ад нейкі іншы ўваход
![]()
час ўпырску можаце працаваць на двух апошніх слупкоў, як вы раней я выказаў меркаванне і ператварыць іх у 60 і ў 70, і ў 80 і 100.
Для яе разліку існуе некалькі спосабаў, некаторыя-й? дакладным, чым іншыя, але, якія патрабуюць розных разлікаў.
Я асабіста раблю cos? і я вельмі добра:
разлік розніцу часоў 80-х і 60, і ведаю, што гэта адрозненне ў спалучэнні з калонкі 80 мне ад значэння 100, для разліку 70 вышэйшага да 60-met? гэтай розніцы.
Майце на ўвазе, што гэта мой метад дазваляе разлічыць час, у пэўным набліжэнні, але, улічваючы, што +/- 3% хібнасці не ўплываюць на вынік, таму для мяне яны-пі? што прымальна.
Есць і іншыя карыстальнікі, якія зрабілі вельмі добрую працу, аб (Tidus1985), атрымліваючы значэння вызначана-й? дакладныя, але патрабуюць нашмат больш? работы.
Я растлумачу, у вялікіх радкоў, чаму? мой метад не ? дакладны:
Па-першае, не забывайце, што інжэктар мае час у зша, што яму трэба, каб раскрыць перад выдушыце на самай справе паліва, час, якое залежыць ад ціску, так што вы павінны ісці і разліку для кожнага кроку ціск якое ? час адкрыцця фарсунак, там рабілі? разлічыць час такім чынам:
T100= T80 + (T80 - Tapertura_inj) - (T60 - Tapertura_inj)
У гэты момант у нас будзе больш часу? дакладныя, хоць у рэальнасці? існуюць яшчэ і іншыя фактары, якія ўплываюць, як, напрыклад, працоўная тэмпература фарсунак жа.
Калі вы хочаце глядзець пачалося абмеркаванне ад Tidus у rigurardo, гэта аргумент для таго, каб пі? падрабязна, аднак, варта памятаць, што, калі вы вырашыце выкарыстоўваць гэты метад, вам прыйдзецца ricalcolarti вамі час працы, так? тыя, якія вылічаюцца Думку, не падыходзяць для інжэктараў ў 159 (gi? праверана).
Мне ўдалося зрабіць некаторыя іншыя змены ў маей карце, як заўседы, крытыка і парады вітаюцца![]()
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-05-2013 да 00:22