IEEE 16bit, я меркаваў, у 16bit![]()
IEEE 16bit, я меркаваў, у 16bit![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Гэта?
калі вы шукаеце добра відаць, я паставіў 5 секунд, каб знайсці яго
726DD, ўсталяваць біт з 1 на 0
затым адключаюць раз'ем клапана egr у адваротным выпадку сродкі, не зоркі? нават на матацыкле
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
калі не бачыце, вам патрэбныя акуляры, або навучыцца выкарыстоўваць hex-рэдактар, чаму? біт ? прама ў першым шэрагу на вашым скрыншоце
проста staccar раз'ем
калі вы выкарыстоўваеце адлюстраванне ў рэжыме? ДЗЕСЯТКОВЫ вы, але вы карыстаецеся рэжым? HEX