-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
ок, вельмі далікатны, толькі што ты мне напісаў, што, перш чым ўсталяваць прабег (15000km) я павінен зрабіць reset, што я, як апошні элемент. Вось як апошні пункт вы маеце на ўвазе: "ануляванне звестак абслугоўванне-замена Алею" (апошні пункт), або "абнуленне адлегласць да наступнага" (перадапошні пункт)?
-
Я зразумеў..
Спачатку трэба ўсталяваць новыя значэння (дні і кіламетры паміж service і многае іншае), якія вы жадаеце, якія ўсталеўваюцца, калі пойдзеш рабіць скід.
Зрабіў налады (вы можаце праверыць, прачытаўшы параметры, якія будуць вынятыя), перайдзіце на абнуленне service.
Для вас тады ? перадапошні пункт, чаму? я спрабаваў на ідэі, а затым яны памяняліся месцамі апошнія два.
Ваш апошні ? лічыльнік нумары пакета, які ідзе ў пераліку на кожны сэрвіс фінч? дасягае 0, як правіла, пачынаецца з 10.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
ок, на гэтым тыдні, калі я магу, я раблю купон і ўнесці гэтыя настаўленні, я дам вам ведаць 
Дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
тады, хлопцы, я зрабіў працэдуру ўчора, пасля таго, як купон на мае Брава, вось крокі:
service interval reset;
карэкціроўкі;
абнуленне адлегласць наступны паслугі;
чытанне дыяпазон паслуг.
І вось...тут, у гэтай апошняй запісу задаць км, што вы хочаце.
Да мяне адразу ж пасля іх ўстаноўкі, на trip я з'явіўся км, якія я выбраў для наступнага (15000km).
Калі я хадзіў на элемент: пакінутае адлегласць наступны званок, як раз settavo км і я даваў, ок, я сказаў, што запіс не ўдалася!
-
Дакладна,як я сказаў вам, перш, зацверджаных кіламетраў і час і пасля зрабіце скід cos? загрузка наступнага пакета са значэннямі, якія вы выбралі..
у адваротным выпадку, як ? поспеху, табе, табе: "Failed"..
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
не, я я раней абнуленне і тады я паставіў км, у адрозненне ад і, аднак, пад загалоўкам "чытанне дыяпазон паслуг", а не да пункта "пакінутае адлегласць наступны званок"!
-
ах, ок.. можа быць, я не спрабаваў на брава..
але чытанне дыяпазон паслуг, мне, аказваецца, той лічыльнік, які ідзе ў пераліку на кожнага купон.. я кажу, добра гэта ці блытаць мяне?
-
выдатныя info хлопцы, гэтая праграма працуе вельмі добра
-
але ліміт часу ўсталяваць ммддгггг?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
калі я не памыляюся, вы, у фармаце мм-дд-гггг!
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума