Старонка 2 з 14 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 137

Абмеркаванне: Адмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне,pompista, безумоўна, знайсці дэфект,праблема ў механічнай часткі!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    вы прама цяпер я павінен паспрабаваць карту, то курс дызельнага фільтра і чысціць помпа нізкага ціску ў баку, а затым, калі ўсе яшчэ працягваецца права ад pompista.

Хлопцы, што вы думаеце пра тых, выпраўлення, зробленыя ад фарсунак? Можа центрировать інжэктараў?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я прааналізаваў некаторыя карты ад вас, то пішыце, мне здаецца, што есць 2 розных руках, але тыя, што я бачыў, нават, калі не ўсе, можа быць, не лепшыя, але я не веру, не могуць даць вам праблемы, то з майго пункту гледжання, тэст карту з ціску ў рампы крычы, і калі ен па-ранейшаму робіць mettigli файл врі і дзверы з pompista.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    есць 3 розных руках....але ўсе даў мне праблемы!

Хлопцы, што вы думаеце пра тых, выпраўлення, зробленыя ад фарсунак? Можа центрировать інжэктараў?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-05-2013 ў 17:18

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    калі карэкцыя ідзе вышэй 2 мм^3/i, вядома ж, не добра, паглядзіце, як выпраўляе халоднай, як толькі гарыць, але спачатку праверце спраўнасць сістэмы з пункту гледжання помпы. тое, інжэктараў ва ўсякім выпадку ? другарадным, але ў той ****лло не атрымліваецца адправіць у няспраўнасці машыны.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ах ок, але як заўседы, як мінімум, я гэтых значэнняў, а калі я паскараюць ход, і я прыкладна 1600giri (на другі малюначку), значэнні змяняюцца і паніжаюць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    на гэтае пытанне мы маглі б хацець дзе-старонкавай пост, каб адказаць... груба, залежыць ад гідрадынамічнага дызельнага паліва, якое распыляецца, што, у сваю чаргу, залежыць ад ціску, страты ціску розных, што вы можаце мець розных страў і fequenze па-рознаму.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    Хлопцы, я хацеў бы купіць гэты дадатак ў Bardahl http://www.bardahl.it/lubrificanti_a..._diesel.html#2 але як вы думаеце, як я павінен выкарыстоўваць?
    Па інструкцыі кажа, што яго ў баку каля 20 літраў дызельнага паліва, у той час як я на сваю старую машыну, маючы дызельнага фільтра з адтулінай вышэй, то выцекла ўнутры фільтра дызель новы, напаўняючы яе clearer, montavo фільтр і у, у той час як на фільтр, мае Брава не c'? адтуліну ў арго, дзе вы можаце заліць ачышчальнік, але есць дзве звычайныя прабіркі.
    Вы што мне параіце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Каб не марнаваць грошы, у дабавак і адрамантаваць помпа rail.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    так, вы маеце рацыю, але так як sedo прасторны фільтр я перш чым узяць яе з pompista, я хацеў бы выкарыстаць гэты ачышчальнік для інжэктараў

Старонка 2 з 14 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •