прывітанне,pompista, безумоўна, знайсці дэфект,праблема ў механічнай часткі!!
прывітанне,pompista, безумоўна, знайсці дэфект,праблема ў механічнай часткі!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
вы прама цяпер я павінен паспрабаваць карту, то курс дызельнага фільтра і чысціць помпа нізкага ціску ў баку, а затым, калі ўсе яшчэ працягваецца права ад pompista.
Хлопцы, што вы думаеце пра тых, выпраўлення, зробленыя ад фарсунак? Можа центрировать інжэктараў?
я прааналізаваў некаторыя карты ад вас, то пішыце, мне здаецца, што есць 2 розных руках, але тыя, што я бачыў, нават, калі не ўсе, можа быць, не лепшыя, але я не веру, не могуць даць вам праблемы, то з майго пункту гледжання, тэст карту з ціску ў рампы крычы, і калі ен па-ранейшаму робіць mettigli файл врі і дзверы з pompista.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
есць 3 розных руках....але ўсе даў мне праблемы!
Хлопцы, што вы думаеце пра тых, выпраўлення, зробленыя ад фарсунак? Можа центрировать інжэктараў?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-05-2013 ў 17:18
калі карэкцыя ідзе вышэй 2 мм^3/i, вядома ж, не добра, паглядзіце, як выпраўляе халоднай, як толькі гарыць, але спачатку праверце спраўнасць сістэмы з пункту гледжання помпы. тое, інжэктараў ва ўсякім выпадку ? другарадным, але ў той ****лло не атрымліваецца адправіць у няспраўнасці машыны.
ах ок, але як заўседы, як мінімум, я гэтых значэнняў, а калі я паскараюць ход, і я прыкладна 1600giri (на другі малюначку), значэнні змяняюцца і паніжаюць?
на гэтае пытанне мы маглі б хацець дзе-старонкавай пост, каб адказаць... груба, залежыць ад гідрадынамічнага дызельнага паліва, якое распыляецца, што, у сваю чаргу, залежыць ад ціску, страты ціску розных, што вы можаце мець розных страў і fequenze па-рознаму.
Хлопцы, я хацеў бы купіць гэты дадатак ў Bardahl http://www.bardahl.it/lubrificanti_a..._diesel.html#2 але як вы думаеце, як я павінен выкарыстоўваць?
Па інструкцыі кажа, што яго ў баку каля 20 літраў дызельнага паліва, у той час як я на сваю старую машыну, маючы дызельнага фільтра з адтулінай вышэй, то выцекла ўнутры фільтра дызель новы, напаўняючы яе clearer, montavo фільтр і у, у той час як на фільтр, мае Брава не c'? адтуліну ў арго, дзе вы можаце заліць ачышчальнік, але есць дзве звычайныя прабіркі.
Вы што мне параіце?
Каб не марнаваць грошы, у дабавак і адрамантаваць помпа rail.
так, вы маеце рацыю, але так як sedo прасторны фільтр я перш чым узяць яе з pompista, я хацеў бы выкарыстаць гэты ачышчальнік для інжэктараў![]()