Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 46 11-20

Абмеркаванне: Колькі будзе рэальным?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ах, ок, зразумеў, хоць мой, на шчасце, не мае dpf

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    у манрэалі
    Паведамленні
    58
    mandamela ў лічку мне і я буду ведаць,... кіравання, у прынцыпе, гісторыя аўтамабіля, і давайце паглядзім, калі мы прыйшлі да <

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    вось чаму і была defappata але ў мінулым яно было!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ен? але на самай справе? як вы бачыце? як я магу ўбачыць, калі ? была defappata, пад я не заўважыў ніякіх dpf.
    Я ведаў, што euro4 былі без dpf, а затым я быў няправы?

Таксама ў fiat ecu scan, аднак, не прымушае мяне рабіць ні адзін з варыянтаў, якія ўключаюць у dpf, як калі gi? тэс ведае што ? без dpf, як пу? быць?

але ад арыгінальнай карце, што я выклаў у іншым пасце вы можаце праверыць, ці, калі мой аўтамабіль быў dpf?

прагрэс у вас есць скрынка pm поўнай вы можаце вызваліць крыху?

хлопцы, але гэты голас, які кажа: адлегласць ад апошняга 97800km, што азначае, па-вашаму?
    Cio? калі ў fiat riculta, што зрабілі скід на 30000km затым 62000km і тады я браў што было 97000km і я падумаў, што ў fiat ў 98000km ў выніку скіду ў 98000km, цяпер ен 119288km, што азначае, што запіс па-вашаму?

хлопцы, тое, што вы думаеце?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 21:40

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Raga, але, калі яны змененыя ў odometroi км, ці есць спосаб даведацца гэта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    усе, што вы можаце? высветліць, калі вы хочаце быць упэўненыя, перайсці ад аднаго, што рамонт одометров, і калі ? сумленны вы dir? калі хто-то паклаў нам рукі? як правіла, маюць тэндэнцыю пакрываць, а ў тым аўто, калі дэмантаваць карціну мы бачым, калі есць зварныя швы дзіўныя, для атрымання тлумачэнняў, вам трэба Nyo

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў hyrosat Visualizza Messaggio
    Raga, але, калі яны змененыя ў odometroi км, ці есць спосаб даведацца гэта?
    калі іх я, зразумела, з абсталяваннем наса, то даведайцеся, калі праца ? зрабіў, як вы павінны, няма магчымасці
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    увагу на тое, што вы кажаце ce закон, які кажа ясна, ідзі ў крымінальную!
    затым для гаворкі, што нават наса не бачыць км і ўсе падробка, вытворцаў abs бачаць параметры на блок кіравання abs і блок кіравання, які счытвае км з дапамогай датчыкаў), што нават у дом маці (аўтамабільнай) і дазвол не кажучы ўжо пра вас і мяне з рознымі дыягназ врз і не
    я бачыў, што я атрымаў, каб паглядзець вопыт на аўтамабіль, аварый не было запыту ад пракурора частак прыкладзены: майстэрня,дом маці і вытворца антыблакіровачнай сістэма (аўтамабіль і скончылася ў адхон і ce бег амаль мертвы, які зрабіў скаргу, судовая таму што сцвярджаў, што аўтамабіль не frenava)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў прагрэс Visualizza Messaggio
    увагу на тое, што вы кажаце ce закон, які кажа ясна, ідзі ў крымінальную!
    затым для гаворкі, што нават наса не бачыць км і ўсе падробка, вытворцаў abs бачаць параметры на блок кіравання abs і блок кіравання, які счытвае км з дапамогай датчыкаў), што нават у дом маці (аўтамабільнай) і дазвол не кажучы ўжо пра вас і мяне з рознымі дыягназ врз і не
    я бачыў, што я атрымаў, каб паглядзець вопыт на аўтамабіль, аварый не было запыту ад пракурора частак прыкладзены: майстэрня,дом маці і вытворца антыблакіровачнай сістэма (аўтамабіль і скончылася ў адхон і ce бег амаль мертвы, які зрабіў скаргу, судовая таму што сцвярджаў, што аўтамабіль не frenava)
    вы цалкам маеце рацыю, каб дабрачыннасць не сумняваюся, толькі адно слова, але калі вы робіце працу як след рухавік, abs, body, instrumental нават не чытаючы былы чыстага чытайце тое, што я напісаў, то есць segrati, што я не тут, каб растлумачыць, але вы
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Ну і дарма-l адзін legend вы без праблем з працы!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •