Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 62

Абмеркаванне: КРОК 2 156 Альфа Crosswagon 150CV

garret
    Guest
    сандра, кожнай вашай аперацыі ? як золата літае для мяне, я стараюся, каб ўвабраць у сябе ўсе тое, што тлумачыць, выдатны ўклад дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    каб даведацца, як змяніць ecu, спачатку трэба зразумець ягоны спосаб працы.

Асноўны адпраўной кропкай ? карту tinj, то есць карту, якая паказвае колькі застаецца адкрытым l інжэктара для ўпырсквання малы дызельнага малы ціску ? галоўнае, ад іх усе пачынаецца, а затым ад ecu, вядома; ты ўзнагароды, скажам, на 50% педалі, карту педаль закон, які хай 200нм на 50% педалі, ок, ідзе, каб убачыць, што адпавядае гэтай пары на карту пераўтварэнні дызель званок ад ecm "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца", бачыць іх, напрыклад, да 2500 a да 200 нм 40mm3 дызельнага паліва, а затым пайсці і паглядзець на карту ціску ў рампы да 2500 аб, з просьбай 40mm3 колькі ціск ў магістралі высокага ціску паступае запыт ад помпы, напрыклад, 1000 бар, цяпер ідзе см на карце час "час ўпырску"як павінна заставацца адкрытым, інжэктар, каб даць 40mm3 1000 бар, вось і ўсе, адзін раз, у тым ліку працы і як ісці і рэдагавання розных карт, вы можаце ўдакладніць змяненне авансаў, дзе падаюць і розныя абмежавальнікі, бо змяненне, як правіла, патрабуе зняцця абмежавальнікаў дызель, у адваротным выпадку не otieni вялікім крокам. Вы таксама можаце зрабіць яшчэ адзін тып змяненняў, значна больш легкім для пачаткоўцаў, інтэрнэт-карты, педалі там, дзе вам падабаецца, вядома, у вас будзе абмежаванне каля 80-83 мм3 абмежавальнік, на той момант працы трохі ціску ў рампы, але мала і не на нізкіх абарачэннях і нагрузках, бо помпа, паглынае магутнасць, і павялічваецца час ўпырску ў адпаведнасці з дызель вы збіраецеся надаць, скажам, у працягу апошніх 3 этап запыце дызель т для значэнняў, больш нізкіх па запыце карту педаль і астатняе, працы толькі на высокія значэння, якія абмежаваныя больш ад абмежавальнікаў, відавочна, то працы заўседы на карту turbo і абмежавальнікі,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    каб даведацца, як змяніць ecu, спачатку трэба зразумець ягоны спосаб працы.

Асноўны адпраўной кропкай ? карту tinj, то есць карту, якая паказвае колькі застаецца адкрытым l інжэктара для ўпырсквання малы дызельнага малы ціску ? галоўнае, ад іх усе пачынаецца, а затым ад ecu, вядома; ты ўзнагароды, скажам, на 50% педалі, карту педаль закон, які хай 200нм на 50% педалі, ок, ідзе, каб убачыць, што адпавядае гэтай пары на карту пераўтварэнні дызель званок ад ecm "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца", бачыць іх, напрыклад, да 2500 a да 200 нм 40mm3 дызельнага паліва, а затым пайсці і паглядзець на карту ціску ў рампы да 2500 аб, з просьбай 40mm3 колькі ціск ў магістралі высокага ціску паступае запыт ад помпы, напрыклад, 1000 бар, цяпер ідзе см на карце час "час ўпырску"як павінна заставацца адкрытым, інжэктар, каб даць 40mm3 1000 бар, вось і ўсе, адзін раз, у тым ліку працы і як ісці і рэдагавання розных карт, вы можаце ўдакладніць змяненне авансаў, дзе падаюць і розныя абмежавальнікі, бо змяненне, як правіла, патрабуе зняцця абмежавальнікаў дызель, у адваротным выпадку не otieni вялікім крокам...
    Выдатна!
    Астатнія часткі гаворкі, дайце яму для культуры ў цэлым, тут не толькі мэты, у канчатковым выніку, але ўсе"гармонія"
    (прабачце філасофскага дыскурсу)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я не згодны, на некаторыя рэчы, калі вы зменіце педаль і lim пара, як вы кажаце на 80, не атрымаеце, чаму? gi? ? усе абмяжоўваецца прыкладна 65-70... rail вы можаце пакінуць крычы ці max ritoccarlo у адпаведнасці з vuoio падоўжыць час...для rideurre некаторыя фактары, якія затрымліваюць впрыска і запальвання, але не ? у выпадку паглыблення....час вы можаце змяніць не толькі страў, высокіх, але і нізкіх, залежыць, які тып карты, якія вы хочаце зрабіць, чаму? да пэўнага моманту вы не вачэй усе па запыце sar? заўседы абмежаваныя, і таму вы павінны сказіць страў, у раене максімальнага крутоўнага моманту, калі вы хочаце язды агрэсіўны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    потым я забыўся яшчэ адна рэч, вы можаце ўсталяваць велізарны аб'ем дызельнага паліва, але калі не такія ? ўводзяць у патрэбнае імгненне, у якім падаюць вам проста карту, просты, як здымкі і agressivit? што вам даць? павелічэнне толькі ў рэжыме максімальнай магутнасці...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    потым я забыўся яшчэ адна рэч, вы можаце ўсталяваць велізарны аб'ем дызельнага паліва, але калі не такія ? ўводзяць у патрэбнае імгненне, у якім падаюць вам проста карту, просты, як здымкі і agressivit? што вам даць? павелічэнне толькі ў рэжыме максімальнай магутнасці...
    і што fumera як забойцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    вы можаце запусціць яе нават на карце педалі, каб потым пайсці і падправіць любыя іншыя карты па тэме... бачыў, што edc16 рэгулююць усе функцыі пара, я лічу-й? просты, але ў рэшце рэшт, калі заўседы пытанне суб'ектыўны..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Дзякуй за каштоўныя работ
    Вось я зноў ............
    прымаючы сігналы ад адлюстравання скапіяваная з іншага аўтамабіля gi? падрыхтаваны, я пабег павышэнняў, якія былі ў 2 блока кіравання,імкнучыся даведацца, што ў іх было рэдагавана. c'? некаторыя прыгожыя, што хацеў бы даць яму паспрабаваць , так? мае навучанне sar? pi? хутка !
    У унікальныя рэчы, якія я не памяняў з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту на першай і другой marcia..........мая 156 ? адзін crosswagon Q4 я не заўседы tirale шыю гэтых 2 перадач, каб не адчуць эфект ралі на бедных torsen.........нават калі на снезе ? смачна, адчуваць яго, працаваць , cos? я ? уяўляецца лагічным пакінуць абмежаванне на арыгінал ! Для астатніх разваг, Titus, мне здаецца, што ? быў seguito.........

Прыкладаю файл .ori і .mod
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 16-05-2013 ў 00:28

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тэма заўтра мы робім вочы і, скажу я вам! ;D

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Tidus, але вы ведаеце, што-небудзь сказаць ? Іншыя таксама вітаюцца .........

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •