tidus, як вы прызнаць, розныя карты?
tidus, як вы прызнаць, розныя карты?
з damos!
але выкарыстоўваць толькі па winols праўда?
Для адлюстравання выкарыстоўваю titanium, каб прачытаць усе damos winols і ў апошні час таксама map3d
як вы знаходзіцеся з тытанам? у 2d цябе правады?
Вы як у 2d, так і ў рэжыме табліцы, некаторыя змены, аддаю перавагу табліцы, для іншых 2d
У выпадку defap трэба moddarle або няма? ! Вырабіць у любым выпадку nn адбываюцца pi??!
не ? абавязкова, я рэкамендую пакінуць іх вышэй 1130 значэння з dpf, чаму? у адваротным выпадку вы рызыкуеце атрымаць рэгенерацыі занадта часта, але пасля зняцця можна? панізіць гэта значэнне ў далейшым (па маю думку, каб не мець дым ад танкера ? добра трымаць каля 1000. Машына атрымлівае вельмі хутка. Я? звярніце ўвагу, што пры змене часу ўпырску без рэгулявання па восях гэтага значэння будзе завышаных gi?, для чаго ? лепш, калі ен застаецца арыгінальным.
дзякуй усім, хлопцы, за каштоўныя парады!!! lavorer? на картах для памяншэння значэння, лямбда-выразы, як прапанавалі, і плакат? змены..
хто-небудзь ведае, колькі каштуе праца і да каго я магу звярнуцца для выдалення dpf ў Турыне? з трубы прама прадугледжана, што ад мяне..