Мне выпраўляе... vel. Макс ? абвешчаны 230
Кіруе ціскам
Мне выпраўляе... vel. Макс ? абвешчаны 230
Кіруе ціскам
хай gtb2056v , максімум пакладзеце 2260, 2256 ? турбіны старога пакалення. Потым пайду вас, звярніце ўвагу, што рэгуляваць турбіну, плюс, не ? cos? проста, як здаецца, будуць адкарэктаваныя (у спробе) усе duty cycle зменнай геаметрыі і яе кантролера PID. за цябе...
зрабіце праверкі геаметрыі, часта ўтворацца адклады або вельмі маленькія, альбо адхіленняў? на паверхні, дзе абапіраюцца рэбры, якія ў доўгатэрміновай перспектыве ламаюцца турбіны... калі manutenzionata часу гэта займае сапраўды вельмі мала, каб ачысціць і згладзіць небудзь адхіленняў?.
У тэорыі ? праца, якая можа прывесці да табе, добрай волі? і трохі ўвагі ў зняць турбіну...не ? неабходна ritararla відаць, што вы не будзеце дакранацца крыльчаткі.
Выдае нейкі свіст турбіны?
Я кажу, што ў вас лапаткі геаметрыі, абмазвалі. Smontale вы знойдзеце даведнікі ў сеткі, нават калі не сын вашага народа сапраўды гэтак жа, але ў асноўным сістэма ? тое,![]()
пацверджанне таго, што ўзніклі праблемы ў зменнай геаметрыяй ў вас гэта ад таго, што пасля выдалення dpf праблемы выраслі, з dpf, хутчэй за ўсе, адкрыцце лапатак геаметрыі было дастаткова, каб стварыць неабходнае ціск, пры адсутнасці супрацьціску выхлапных газаў пасля выдалення лапаткі павінны адкрывацца больш, каб кампенсаваць і могуць быць заблакаваныя.
гэта не ? правільна, калі прыбраць абмежаванне рознасць ціску паміж выхадам калектараў і навакольнага асяроддзя, павялічваецца, і гэта прыводзіць да павелічэння хуткасці? газаў. Pi? ці няма ? тое, што адбываецца (нават калі доступ у інтэрнэт ідзе ў поле несжимаемой), калі падымаюць ціску ў рампы, час ўпырску кала на парытэт? расходу.