праблема-ціск у тота, некаторыя модулі танныя ўстаюць празмерна ціск у ****llo помпы высокага ціску і ў доўгатэрміновай перспектыве яны deleterei ж, я прывяду такі прыклад, калі ціску ў рампы ? у 1600bar, з модуль, вы можаце атрымаць таксама ў 1700/1750 бар і ? лагічна, што машына штурхае моцны, праблема ? што ў тых цісках адправіць помпа стрэс выдатным, з карту, зробленае ў doc замест гэтага вы можаце адчуваць ы? нізкі з ціскам і працаваць на іншых параметрах, з надзейнасць? агульнага значна вышэй
...не вы, я абсалютна даючы няправільныя,я проста хацеў удакладніць( з той правяраў), што тыя, рэгуляваная ад 1 да 10, даюць ціск па-рознаму ў залежнасці ад таго, як сем,і ясна, што калі пакласці яго на максімальны рызыка ўстойлівасць без расслаивания помпа,фарсункі і, калі хочаце дрэнна зрабіць прыгожае адтуліну ў поршні....
ціхі гоку, я не хацеў быць крытыка, сапраўды, было толькі для таго, каб растлумачыць канцэпцыю, ясна ;-)
? у cr2pro у cntech, я купіў новы, каля 3 гадоў таму, на думку многіх, вельмі добра працуе і на маім аўто, што і некаторыя сябры так і не далі праблемы, цяпер, я зараз, я зняў яе, але ,я спрабую на 320d 163cv, і я павінен сказаць, што ідзе ад бога, то карту ? іншая рэч, але некаторыя аддаюць перавагу форму прастата? мантаж і выключэнне з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання
Msport ты брэнд, у прыватнасці? прадаем модулі?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я спрабаваў на p? час таму бланк нябесны, я павінен сказаць, што не я ? здалося, што дрэнна, налад не вельмі шмат, але паляпшэння не адзначалі, цяпер я перачытваў на сайце, у форму, у якой вы паказваеце, мне здаецца, што я што-то ў пі?, нават 40V ў pi?яны дасягаюць па-вашаму?
многае залежыць ад тыпу рухавіка і эбу, калі ўсталяваны абавязак на 2.0d вы таксама атрымаеце 25cv