Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне...паглядзі...я ведаю, што было аднаўленне ў альфа-канал, каб гэты дэфект...калі, вядома, усе ў парадку...egr, калектары чыстыя, swirl ок, фарсункі ок...практычна вы ідзяце, каб дзейнічаць на карту пару стартара...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    правяраць выпраўлення фарсунак на дыягностыцы, чаму? ад іх разумее, калі ? час revisionarli
    ну і зусім дарма, гэтыя аўтамабілі пакутуюць ад дэфектаў фарсунак, я б парэкамендаваў вам зняць іх і адправіць іх, напрыклад, pompista, каб паспрабаваць, і калі ? у выпадку добры агляд.. у большасці выпадкаў гэты недахоп і прывяло да няспраўнасці фарсунак..
    Цярпенне і цнота моцных..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    няспраўнасць фарсунак ? індукаваныя адзін ўзгадненне частоты і працы адразу з шпулькай і раздымам жгута правадоў...гэта з'ява будзе індукаваных працы помпы HP і, як правіла, вырашае шляхам замены камплекта поршневых пальцаў праводкай і усталяваўшы ўсе дэмпферы на трубкі нагрузкі фарсунак.
    мае выступленне ? яшчэ : калі ласка, праверце прадукцыйнасць кожнай фарсункі ад карэкцыі расходу правяраемым дыягназ...калі які-небудзь фарсункі ? па-за дыяпазону да мінімуму азначае ? што адрамантаваць, каб аднавіць яго эфектыўнасць і адказ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    Хлопцы, карыстальнік ? быў забанены. quidi бескарысна працягваць! тым не нам адказваць? pi?!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    пры дыягностыцы знаходзіцца карэкцыі інжэктар scostata вельмі пазітыўна+2 ці адмоўнае-2 не заўседы прычына залежыць ад фарсунак

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    калі адзін выпраўляе шмат і іншых няма, на маю вопыту, прычына ? безумоўна, неэфектыўнасць dell інжэктар асабіста я ніколі не дыягназ, і заўседы вырашана з прагляду...я з дыягназам чытаю вашы мм3, а не лікавае значэнне, у выпадку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Карэкцыя расходу-гэта змяненне згарання блок кіравання рэалізуе павярнуць, каб праверыць, ці рухавік рэгуляваць.
    Блок кіравання можа кантраляваць кожны згарання, кантралюючы л' паскарэнне вала рухавіка праз датчык абаротаў, таму, калі адзін цыліндр ? менш эфектыўным, спрабуе павялічыць хуткасць? і гэта толькі адна сістэма ? павялічыць аб'ем уведзенага ( станоўчы знак, напрыклад, +1.5 мг ), і наадварот, калі цыліндр мае даходнасць занадта высокая, памяншаецца расход (знак мінус, напрыклад: -0.9 мг). Сказаў гэта, трэба сказаць, што дзеянне карэкцыі блок кіравання мае мяжа, і пу? дзейнічаць у розных манер гэтых-гэта калі цыліндр не робіць дастаткова, і павелічэнне расходу не ўдаецца вырашыць праблему ECU ідзе на змяншэнне і ўсе астатнія
    ES: CIL1 карэкцыя +0mg
    CIL2 карэкцыя -1 мг
    CIL3 карэкцыя -1 мг
    CIL4 карэкцыя -1 мг
    Такім чынам, у гэтым выпадку не трэба ўпадаць у зман, чаму? праблема ? у CIL1 (відавочна мая ? проста, напрыклад, значэнні вынайдзены).

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    c ? водгук вельмі пі? высокі інжэктараў ў канцы жыцця, што тое, рухавік, цыліндр, неэфектыўна...што асабіста я не знайшоў...у вашым выпадку ? не заўседы, праўда, але вельмі-пі? аддалены справы, у якім знаходзіцца інжэктар або pi? фарсункі неэфектыўных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Як вы можаце? зразумець эфектыўнасць кожнага цыліндру залежыць ад многіх фактараў, няхай гэта будзе механічныя, як сціску,стан калектараў ўпускаючы, у двухмассовом махавік,клапаны і інш.., што нават ад аднаго інжэктара, а затым выпраўленне, на ўзвышшы на цыліндр не азначае, цесна адзін ад аднаго інжэктара.
    Карэкцыя расходу пу? таксама можа быць выкарыстана ў якасці маніторынгу праблема яшчэ не паведаміў заказчыку, чаму? эбу то хавае, бо калі сума значэнняў карэкцыі даюць у выніку нуль, рухавік працуе нармальна, але azalizzando значэння, вы можаце заўважыць якіх-небудзь праблем.

Падводзячы вынікі інжэктар з высокай рэфлюкс можа паўплываць таксама велічыня карэкцыі расходу, але калі ? перад значэнняў вельмі важныя, перш чым даць вінаватыя толькі фарсункі неабходна прааналізаваць усе іншыя аспекты, механічныя.

(асабістае меркаванне)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    усе ? можа, на самай справе я напісаў, што амаль заўседы ? праблемы дробныя, але я стаўлю па-іншаму : калі я буду есць аўто з гэтым дэфектам вы ведаеце, што я раблю? пасля маіх праверак, адключыце l інжэктар, і раблю гэта адрамантаваць, чаму? варта было мне 80 еўра, і я спрабую...у большасці выпадкаў праблема ? што-то...а калі я бачу, што знос ? вышэй нормы і, магчыма, што < складае spropositati то правяраю астатнія,...я сустрэў рухавікі жорсткаму абыходжанню з 400000 км, і гэты дэфект, але механічна, толькі трохі зношаныя, я заўседы вырашана з аперацыі, апісаныя, ніколі не бачыў, на жаль, рухавік, дэфект, які вы апісалі...тое c ? таксама сказаць, што есць некалькі прыкмет uil адмовы паміж фарсункай і цыліндрам, напрыклад, выяўляецца дэтанацыя у першым выпадку і дым дызель не спалілі ў адпаведнасці з павышэннем ****llo dell алею і заўчаснага засмечвання dpf...

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •