Ок.я гляджу на карту ecm,я бачу, знайсці карта час, і я дам вам ведаць..
Ок.я гляджу на карту ecm,я бачу, знайсці карта час, і я дам вам ведаць..
Выберыце толькі час ўпырску на карце таблічнай без адаптацыі break гэта толькі ілюзія, зменшыць расход паліва, калі ў сярэдзіне ? абсталяваны бартавым кампутарам, чаму? памылка паміж спажываннем разлічваецца і фактычная павялічыць?. Я бачыў на галоўнай старонцы ў egr, gi? гэта павышае эфектыўнасць тэрмадынамічнай рухавіка, а то я бачыў карту, але калі ен валодае змянянай геаметрыяй turbo ў mollerei некалькі адсоткаў, так што есць p? менш супрацьціск ог.
X авансы б чакаць, што дакрануцца да іх,....
Каб менш супрацьціску, неабходна закрануць фізічна геаметрыю такім чынам, што лапаткі перашкаджаюць менш, чым праходжанне gsa разраду
не, прабачце, я быў няправы, я думаў, што мы казалі пра jtd 105
Ahhhh ! Ок ... ? для гэтага замест таго, што ты парады..?
я на гэтай, улічваючы цяжар аўтамабіля, я б паспрабавала даць дызель, з самага пачатку, так што вы можаце ўзяць яе зверху адразу cos? тады вы можаце cammniare дроту, газу і зэканоміць што-то добра працуе па запыце і розныя абмежаванні, а таксама на турба не перабольшваю, я думаю, што пры 0,1 бар і больш? не сапсуе нічога ... аўтамабіль мае масу важнай і профіль, які не дазваляе добра супрацьстаяць ўдару з паветра, па-мойму, калі вы робіце некалькі тэстаў, упершыню з моманту пераезду патрэбную колькасць дызельнае паліва, то можаце recuoerare
прыкладаю файл fiat ducato 2.3130cvedc16c39
гэта файлы, якія яшчэ арыгінал,адзінае змяненне(дзякуй fidodido)выключэнне egr..,я зірніце на розных картах,пачынаючы з ног, якія павінны быць ўзбагачэнне ў acc(папраўце мяне, калі я памыляюся),магчыма, што гэта адбываецца пасля 30%?...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-04-2013 ў 16:34