legend, што вы-дэ-назад'??...... вы павінны адмовіцца каштуе машына??![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
ну,скажам, тыя ж недахопы, што яны трохі усе аўтамабілі
а ў мяне есць альфа 159, шчыра кажучы,у нас 2 у сям'і 150cv маей і 120cv майго бацькі, і мы абодва soddisfattissimi ад 3-х гадоў, чаму? мы зрабілі толькі купоны!!! вазьміце яго і не пашкадуеце, нават, чаму? ездзіць ? відовішча,асабліва, калі q2...
Прывітанне sportknight, у мяне праблемы трохі часу з маей 159 1900 150CV seghettamento я ўжо зрабіў некалькі замен дэталяў б вы параіць мне вам прыводжу спасылку, у якой я напісаў
http://www.professionalchiptuning.ne...4178#post44178
Прывітанне і Дзякуй
я gt мяне б з зачыненымі вачыма, сядзенняў ўражлівыя! аздабленне ? альфа і рухавік ідзе без расшчаплення ланцуга заўчасна (гл bmw), разбіць выпрабаванні (гл vw), мяняць інжэктары piezo (гл mercedes) і cos? далей. па-мойму праблем больш? маргінальныя пераважная большасць аўто ў продажы!
рухавік GT не ланцуг.. і нават інжэктары piezo ўстаноўлены на ecu CP
мы кажам, што дэфекты кузава GT, што пагаршае раней часу... - ы? шыны нізкіх і колы вялікія есць і горш...
счаплення, які доўжыцца ледзь... вырашаецца спакойна з узмоцненай...
вядома EGR закрыцці праблемы вырашаны таксама для SWIRL
яшчэ problemoni не мае, калі добра....
? заўседы fiat, для якога розныя сухарыкі і інш... нармалевыя...
фарсункі і помпа доўжацца.... калі не ўзяць вады, без вашага ведама...
не ? у параўнанні, напрыклад, 120d.... катэгорыя зборкі, чым, як кошт, таксама выкарыстоўваецца...
чатырохвугольніка ўверх, каб, як ? факт і матэрыялаў, якія выкарыстоўваюцца руйнуюцца усе часткі, якія памяншаюць, паглядзець silentiblock.. нават стабілізатар папярочнай устойлівасці пагаршае рана...
счапленне доўжыцца вельмі мала, нават у арыгінале.... без карты...
асноўныя недахопы гэтых...
BMW не маюць гэтых недахопаў...
рухавікі bmw перарабляць, ne, я бачыў вельмі мала... за выключэннем, што праблема ў ланцугу, якая пакутуе ад BMW 118d 120d і...
але з купонамі факты табе замяняе яго цалкам...
але ў любым выпадку ен быў толькі матч... таксама як і турбіны...