на ecm тэма, як правіла, есць,астатняе можна,разлічвае, але вы павінны зрабіць гэта вы, як вы я ўжо? напісаў,пра іншых жа яго назад толькі..
на ecm тэма, як правіла, есць,астатняе можна,разлічвае, але вы павінны зрабіць гэта вы, як вы я ўжо? напісаў,пра іншых жа яго назад толькі..
Ок, проста я чытаю файл, які затым чытаеце, я магу пайсці, упэўнены, мне не шкода, я адкрываю яго з ECM і ен мне драйвер аўтаматычна ў выпадку, калі не існуе, як я магу знайсці яго ў сетцы легка ?
Дзякуй за дапамогу![]()
Тады я прачытаў файл, але я не разумею 3 рэчы:
1)І файл з 512kb я чытаю на форуме, што, як правіла, ад 2 мб
2)спатрэбілася ўсяго 2 хвіліны і нармальна
У любым выпадку, я прыкладаю файл, каб пераканацца, што не памыліліся
3)Калі я хачу змяніць якой-небудзь параметр, проста каб паглядзець, што рэакцыі машыны або уставіць другі файл ужо? зменена для гэтага veiocolo, што я знайшоў у сетцы, што пашырэнне лепш выкарыстоўваць ?Я бачу, што вы карыстаецеся кожны .mod але калі я istallo на ecu пакінуць так? ці змененыя іншы?
p.s:Вы маеце рацыю, ECM знайшоў драйвер аўтаматычна
Дзякуй усім людзям, якія выступяць з дакладамі
Ад матфея
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-04-2013 ў 14:52
няма!! на EDC15 nn для яе разліку...так што, як вы павінны рабіць?
Але я жартую? я напісаў некалькі пастоў-й? за
okok зразумеў, можа быць, не прымушае мяне бачыць каманды сум, калі няма, c і l машыне, падключанай l mpps
Не, не хачу вас дражніць
чаму? з аўто звязаны, аднак, сыходзіць напісана кантрольная исчислимый толькі ўручную, я б хацеў размясціць фота, але не ведаю, ці магу я паставіць спасылку на imageshack, чаму? будучы ў bmp, я магу толькі ўставіць праз кіраванне ўкладаннямі, але пасля таго, як карыстальнікі, як 35angelolsp або іншыя новыя члены не могуць бачыць
дзякуй
Выбачайце, калі я грубы, хто-то пу? мне дапамагчы ці даць мне ключ, чаму? шчыра кажучы, я абраў гэты эбу аднаго, будучы EDC15 я думаў, што было больш? легка і pi? наўрад ці вы маглі заблакаваць,і я знайшоў файл, на якім займацца, але гэта кантрольная сума, я заблакаваў ўсе!
Дзякуй усім людзям, якія выступяць з дакладамі
Ад матфея
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-04-2013 ў 21:08
калі не памыляюся, калі вы вылучыце аўтамабіль з edc15 павінны ўжо? выйсці з каманды,пад тое, што для напісання
Не, я выбраў 147, натуральна, EDC15, але нічога ec id што пісаць, чытаць не могуць ці гэта не з каманды кантрольная сума
калі ў вас драйвер ў ecm праблемы ў вас...