Старонка 2 з 11 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 101 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    [QUOTE=SandroMarciano;39226] ...я не кажу аб надзейнасці?, але, recovery, выкліканая тым, што ў вас есць апошнія 2 крывыя часоў да 0, пра тое, што ў 1500bar і 2000bar... QUOTE]

У я сказаў вам, як змяніць да таго моманту, чыгуначных, але проста есць curiosit?, вы ўпэўненыя, што патрэбны рост да тых ****lli?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў carbo92 Visualizza Messaggio
    Аднак у адрас 07BD58 c'? ціск ў магістралі высокага ціску, і, акрамя таго, каб даць яму крокам 50 нагрузкі і 1500 абаротаў, я не змяніў ні біт
    па гэтым адрасе c'? біт, які пасылае ў абарону эбу, і ? ori, проста таму што? ? рызыкі, якія ні ў recovery. Для вырашэння aumentalo у 500punti затым да 1500bar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Я змяніў на самай справе, і я даў яму 4%..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    прывітанне мой conziglio perzonale і igne. parzializ. можна змяніць нават з % яшчэ і aricchimento вы роўныя reil, каб час дарма на врі і пачынае адчуваць і адчуваць, рухавік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    прывітанне мой conziglio perzonale і igne. parzializ. можна змяніць нават з % яшчэ і aricchimento вы роўныя reil, каб час дарма на врі і пачынае адчуваць і адчуваць, рухавік
    Але чаму? rail, я павінен пакінуць яго страціць? я ведаю, што на гэты тып рухавіка, які, як ціску, так і абмежавальніка ціску ў rail ідуць факты роўныя, і не павінна перавышаць 4/5%.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    carbo92 я не сказаў не рабіць гэтага, але зрабіць гэта пасля таго, што спрабаваў аўтамабіля, каб адчуць розніцу так вы разумееце, нават у вуха, як ен ідзе на рухавік. аднак я заўседы спадзяюся на карту, што змяніць усе роўна я ведаю, што ціск reil вы павінны закрануць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    carbo92 я не сказаў не рабіць гэтага, але зрабіць гэта пасля таго, што спрабаваў аўтамабіля, каб адчуць розніцу так вы разумееце, нават у вуха, як ен ідзе на рухавік. аднак я заўседы спадзяюся на карту, што змяніць усе роўна я ведаю, што ціск reil вы павінны закрануць.
    Ок, ок, я прашу прабачэння, а то хто-небудзь ведае, дзе можна знайсці iq limiter?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    так, але чаму? не спрабуйце шукаць іх няшмат? у адваротным выпадку нам не хапае толькі, што вам месца, карта зробленая і поўная.
    Вы ведаеце, што такое змяненне rail? Перад унясеннем зменаў, я думаю, правільна, што вы ведаеце, адказаць на гэтае пытанне!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    так, але чаму? не спрабуйце шукаць іх няшмат? у адваротным выпадку нам не хапае толькі, што вам месца, карта зробленая і поўная.
    Вы ведаеце, што такое змяненне rail? Перад унясеннем зменаў, я думаю, правільна, што вы ведаеце, адказаць на гэтае пытанне!
    Ен служыць для павелічэння ціску паліва.. усе Роўна не верыла, што спытаць савет або падказка б мець поўную карту.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    на самай справе я не думаю, што вы просіце карту, аднак, на мой погляд, чытаць так ты на правільным шляху.

Старонка 2 з 11 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •