як правіла,.. што recoveri без аварый (пасля defap ў ecusafe ці раз), і датчык перападу ціску...
вядома.. і яшчэ падключаны!!
як правіла,.. што recoveri без аварый (пасля defap ў ecusafe ці раз), і датчык перападу ціску...
вядома.. і яшчэ падключаны!!
я згодны з дэвідам
Вы датчык ? падлучаны, пу? быць?
У дыягностыцы не c ? нічога, і не разумею, як ніколі.
калі няма нічога ў дыягназе.. і ен ужо здарылася, мой сябар..
адлучыце шланг ад датчыка.. і доказы ... калі сыходзіць паліць. пакладзеце шруба ў трубе.. але датчык.. пакінь яго ******..
scollego толькі гумовы шланг , а не відэлец, правільна?
дакладна.!!!
прабачце мае ўварванне, але, перш чым defappare вы абнуляецца ўсе параметры fap
прачытаўшы вашу карту, па мне, трэба падправіць lim. максімальны крутоўны момант з % фіксаванай і я б unocchiata ціск рейл і абмежавальнік ціску рейл. для астатніх выдатную карту кампліменты.
зараз машына працуе, чаму? яму было трэба, але зірніце на карту, я ўбачыў, што c'? першае змяненне карты ўпырску няправільны, і я не acccorto, можа быць праблемы?
цяпер, аднак, я бачу, зрабіць некаторыя змены на карту, а выпраўляць гэтую ін'екцыі.
я і не думала, што змянілі вобласці dtc на карту, inveceavendo з recovery, індыкатар не гарыць, я думаю, яе закрануў.
не ? яго можна будзе ўключыць? або шляхам выдалення dpf, трэба сілы, каб так зрабіць?
я табе ўключэння dtc, зараз з'явяцца шмат памылак, некаторыя з якіх выкліканыя defap, але з усіх, што вы знойдзеце тое, што вам выдае recovery WinOLS (Fiat Croma (Importierted Version) - 386777).zip