Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Абмеркаванне: Fiat Ulysse egr Off 2.2 128cv edc15c2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Я думаю, што вырашыць дылему. Мне проста трэба зрабіць тэст, каб пацвердзіць тэзіс.

Мод у гэтым пытанні і правільна. Але ў адрозненні ўсе іншыя аўтамабілі, што, калі заплюшчыць EGR у забеспячэнне зачыняецца прывад,,,,,,,,,,,, на гэтыя M3RD3 французскія адкрыты цалкам! Не і, што машына не хоча паскарацца ... ... і што вы задыхнуцца ў адзіночку. Трэба tapparlo нават фізічна, калі яго выключыць з праграмы. Я не ведаю, чаму не згадваецца больш відавочна гэты факт на форуме. Я упэўнены на 90% гэта заяву і пацвярджаю, на працягу некалькіх тыдняў..... я Павінен узяць адзін 406 аднаго і перарабіць усе, таму што ен cippata шкада, і я стараюся vergognia.

НАВІЧОК L'avatar di MatteoP
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    30
    Так, я напісаў у іншай тэме (зараз не памятаю, які), што на гэтыя блокі кіравання, пасля выдалення egr з камутатарам неабходна выключыць фізічна egr у адваротным выпадку застаецца адкрытым.
    :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    На другі аўтамабіль ен нават працаваў без tapparlo, таму што трубка сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, ужо intesato для ca22i яго. Пасля 2 mesetti вы і забітыя, нават калектар паветра, і аўтамабіль не працуе. Цяпер павінен разбіраць усе і чысціць, чысціць, чысціць

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •