Старонка 2 з 10 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 92

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Тады Сандра,
    тым часам, дзякуй за вашыя парады, я хацеў бы ведаць, калі ў карце turbo ECM фактычныя значэння адпавядаюць ціску, выяўляецца ў мбар і калі 120mbar ? эмпірычнае значэнне або адбываецца з нейкага развагі, так, каб зразумець.
    Што тычыцца пары, я ведаю, што ? абмежавальнік дызель,? як растлумачыць той факт, што падчас запаволення, да педалі акселератара вызваляецца, машына ? вельмі вадкая і не імкнецца да strattonare калі ? наступнае, спыніцца, cos? як не было ў врі? (бачыў, што і на іншых картах у гэтым раене есць врі?). Адна рэч, не дарма тыя ж тэндэнцыі, пара, як, што на врі, сапраўды, прагрэсуе вельмі хутка, вынікаючы паскаральніка.
    Не маглі б вы сказаць мне, як захаваць званок - " будзільнік " машыны 4000rpm без механічных змяненняў?

[Cit. "карты, turbo, між іншым, актывізуюць ўсе ў парадку з ціскам , якое мае тэндэнцыю вагацца паміж гэтай мэтай і абмежавальнік, які кажа ад кантролера pid па геаметрыі зменнай"]

На самай справе, пацвярджае тое, што я сказаў, cio? ECU рэгулюе толькі overboost і дадам праз электрамагнітны клапан pierburg збіраецца мяняцца геаметрыя турбіны з спецыяльную карту часу overboost (cos? як ECM называецца)!
    Таму, калі з-за высокіх ****lli ўпырску, турбіна рыўкамі, імгненна пераадольваючы таксама максімальна дазволеныя значэння з табліцы абмежаванне, ECU адзіны спосаб, які мае, каб гэта зразумець ? з дапамогай датчыка ціску, ажыццяўляючы, такім чынам, выпраўлення, каб вярнуць ціск да ****lli, устаноўленыя на закладцы абмежаванні. Мы? тлумачыць, чаму?, cos? як кажа Ghizmo, часам у вас (мера) пік ціску pi? высокі там? што і варта было чакаць!

Што тычыцца ціску, я зрабіла тэст, які ты паказаў мне, cio? цягнуць 5-й да 180, і я павінен сказаць, што ў мяне не было ніякіх праблем , без харчавання, індыкатар няспраўнасці і зроблена, дыягназ пост доказ!

Сандра,
    прытрымліваючыся іншае абмеркаванне, каб рухавік падобны на мой, і, вынікаючы з вашай рэкамендацыі, я вырашыў змяніць філасофію супастаўлення, дакранаючыся толькі карту педаль, укупорке EGR, limitaz. пара і ціску турба, грунтуючыся на макс ўпырску дызельнага паліва ў памеры 70mg/iniez, як ад золата.
    Я ўжо? даказана, і я павінен сказаць, што мне падабаецца, як адпачынак, я павінен толькі праверыць расход паліва, што я, здаецца, палепшылася (знізіць расход паліва ? мая мэта!), рухавік мае добры гук і не гараць індыкатары.
    Вы маглі б, калі ласка, паглядзець на яе, каб убачыць, калі я зрабіў памылкі і/або за бяздзеянне іншых карт, улічваючы, што выкарыстанне ECM Titanium?
    У прыватнасці, я хацеў бы ведаць, колькі Л. С. прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці я ўзяў, і калі я магу яшчэ аптымізаваць.
    Дзякуй

]Прабачце,
    але калі ўвод ўкладанне можа быць ? лепш!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 25-04-2013 ў 22:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ад вачэй, вы чаго-то не хапае... як modificheresti?
    потым здымі дзярмо рэдагавання часы...
    для rail, я паўтараю вам, што я там выстаяў, удачы жадае, што б са мной кампутары і дыягностыкі. Цяпер хадзіць з 1490 г. бар, але з правільных біт...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 25-04-2013 ў 22:40

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Дзякуй за савет Сандра, але гэтую карту з ECM не бачу. Я winols 2.24, але я не магу адкрыць файлы карт не разумею!
    Пра часы, я іх пакладзены ў крычы, таму я не разумею!
    Я, верагодна, не правільна загружаны rar правільным, паглядзець зараз:
    На жаль, у мяне няма магчымасці праверыць ўкладанні, чаму? я яшчэ не магу спампаваць іх!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 25-04-2013 ў 22:40

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Прама цяпер магу адкрыць файлы з winols, была праблема ўстаноўкі. Для майго аўтамабіля выяўляе 43 карты патэнцыйных, але яны ўсе без імя!
    Такім чынам, каб іх можна было прызнаць, мне патрэбен damos ў 147 115CV. Можа хто-то ласкава fornirmelo, убачыў, што з форуму не магу спампаваць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў gps Visualizza Messaggio
    Прама цяпер магу адкрыць файлы з winols, была праблема ўстаноўкі. Для майго аўтамабіля выяўляе 43 карты патэнцыйных, але яны ўсе без імя!
    Такім чынам, каб іх можна было прызнаць, мне патрэбен damos ў 147 115CV. Можа хто-то ласкава fornirmelo, убачыў, што з форуму не магу спампаваць?
    не c'? нічога складанага ў тым, прызнаць яго без damos, дарэчы ? сярод 43 карты патэнцыйных.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Вядома, Сандра, я ведаю! Некаторыя карты магу іх ідэнтыфікаваць дзякуючы ECM, але некаторыя ECM не маюць эквівалента ў WinOLS (маю на ўвазе па адрасах).
    Мы хацелі б хто-то дапамог мне звязаць карты, важныя з winols для таго, каб правільна чытаць восяў (абазначэнне на карце, unit? вымярэння і каэфіцыенты маштабавання), па меншай меры, cos? я мог бы зразумець што-то!
    Аднак, Сандра, вы чыталі карту, што я табе адправіў 2 дні таму? Я ўжо? рэдагавана карту lim дызель ў эксп(T_FUEL) у 2D з дапамогай ECM, але цяпер я хацеў бы пачаць выкарыстоўваць winols.
    Есць і іншыя абмежавальнікі?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Аналізуючы з WinOLS карты патэнцыйных я вызначыў, у дадатак да нататак карты Драйвер wish (794EE) і IQ Limiter f(T_FUEL) (783C6), другая карта Драйвер wish (7833E), што, на мой погляд, варта таксама зменены.
    Ніжэй спіс карт, выяўленых з WinOLS:
    1. Драйвер wish (794EE)
    2. Smoke map (78B6A)
    3. IQ limiter f(T_FUEL) (783C6)
    4. Драйвер wish 2 (7833E)
    5. EGR (71EBA)
    6. Turbo pressure (77D00)
    7. Turbo overboost (VGT) (778DC)
    8. Boost limiter f(P_Atm) (77B10)
    9. Boost limiter f(IQ) (77F30)
    10. Rail pressure limiter f(T) (79C16)
    11. Працягласць limiter (724BA)
    12. Працягласць limiter (7278A)

Тут, аднак, у спіс карт, якія вы бачыце ў ECM Titanium, але не ў WinOLS:
    13. Rail pressure (7A5B6)
    14. Пуск-Ін'екцыя 1 (7321A)
    15. Start Injection 2 (746B0)
    16. Крутоўны момант limiter f(RPM) (78878)
    17. Rail pressure limiter 2 (79E96)

Як ніколі? З WinOLS, я чакаў убачыць больш? карта ECM, але тыя, ECM, там павінны быць усе, ці не?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    winols падкрэслівае карты для вас рэч, але вы павінны быць у вас, што вызначае правільную карту, выбар і вы кажаце яму, якія крывыя выкарыстоўваць у якасці восяў... драйвер ecm ? карысна для тых, хто не валодае ведамі канкрэтнага кантролера, дзе можна працаваць.

карту, што вас, на вашу думку, іншы педалі, вы маеце рацыю, я таксама так лічу, але ў мяне выяўлены дыягназ, які не ўносіць змены яго змяніць, для гэтага я табе гэтага не паведамілі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я паглядзеў на яе абмежавальнік, што вы мне паведамілі, не ? рэдагавана нела самым лепшым чынам, але вам удалося разблакаваць расходу дызельнага правільна да 70 мм^3.
    Вы яшчэ не спрабавалі так? Не чакайце цуды, трэба яшчэ зрабіць некаторыя змены, перш чым прымусіць яе легчы ў доўг!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Вы Сандра, у гэтыя дні я выпрабаваў. Ўражанне ? добрая: да 50% педалі, рухавік прагрэсуе павольна, але заўседы плаўна, больш за 50% цягі адчувае, не энергічныя, але адчувае!
    Дапусцім, што мне падабаецца, але я згодны на тое, каб працягнуць рэдагаванне...
    Што тычыцца карты, які вы мне паведамілі, у крычы калі я правільна зразумеў, у 90-х? тэмпературы паліва, ecu блакуе дызель gi? пачынаючы з 3000rpm. Я пытаюся, як ніколі, можа быць, існуе небяспека пажару? Калі ? cos? можа быць, значэння ў 0, павінны быць пакінутыя такія? Як бы зменена?
    Між тым, для запісу, я думаю, што яны вызначылі l' EGR SWITCH (тое, што адключэнне EGR) па адрасе 71B20. Гэта карта 1x1 і павінны быць выстаўлены ў 0. Вы маглі б праверыць?

Старонка 2 з 10 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •