Тады Сандра,
тым часам, дзякуй за вашыя парады, я хацеў бы ведаць, калі ў карце turbo ECM фактычныя значэння адпавядаюць ціску, выяўляецца ў мбар і калі 120mbar ? эмпірычнае значэнне або адбываецца з нейкага развагі, так, каб зразумець.
Што тычыцца пары, я ведаю, што ? абмежавальнік дызель,? як растлумачыць той факт, што падчас запаволення, да педалі акселератара вызваляецца, машына ? вельмі вадкая і не імкнецца да strattonare калі ? наступнае, спыніцца, cos? як не было ў врі? (бачыў, што і на іншых картах у гэтым раене есць врі?). Адна рэч, не дарма тыя ж тэндэнцыі, пара, як, што на врі, сапраўды, прагрэсуе вельмі хутка, вынікаючы паскаральніка.
Не маглі б вы сказаць мне, як захаваць званок - " будзільнік " машыны 4000rpm без механічных змяненняў?
[Cit. "карты, turbo, між іншым, актывізуюць ўсе ў парадку з ціскам , якое мае тэндэнцыю вагацца паміж гэтай мэтай і абмежавальнік, які кажа ад кантролера pid па геаметрыі зменнай"]
На самай справе, пацвярджае тое, што я сказаў, cio? ECU рэгулюе толькі overboost і дадам праз электрамагнітны клапан pierburg збіраецца мяняцца геаметрыя турбіны з спецыяльную карту часу overboost (cos? як ECM называецца)!
Таму, калі з-за высокіх ****lli ўпырску, турбіна рыўкамі, імгненна пераадольваючы таксама максімальна дазволеныя значэння з табліцы абмежаванне, ECU адзіны спосаб, які мае, каб гэта зразумець ? з дапамогай датчыка ціску, ажыццяўляючы, такім чынам, выпраўлення, каб вярнуць ціск да ****lli, устаноўленыя на закладцы абмежаванні. Мы? тлумачыць, чаму?, cos? як кажа Ghizmo, часам у вас (мера) пік ціску pi? высокі там? што і варта было чакаць!
Што тычыцца ціску, я зрабіла тэст, які ты паказаў мне, cio? цягнуць 5-й да 180, і я павінен сказаць, што ў мяне не было ніякіх праблем , без харчавання, індыкатар няспраўнасці і зроблена, дыягназ пост доказ!
Сандра,
прытрымліваючыся іншае абмеркаванне, каб рухавік падобны на мой, і, вынікаючы з вашай рэкамендацыі, я вырашыў змяніць філасофію супастаўлення, дакранаючыся толькі карту педаль, укупорке EGR, limitaz. пара і ціску турба, грунтуючыся на макс ўпырску дызельнага паліва ў памеры 70mg/iniez, як ад золата.
Я ўжо? даказана, і я павінен сказаць, што мне падабаецца, як адпачынак, я павінен толькі праверыць расход паліва, што я, здаецца, палепшылася (знізіць расход паліва ? мая мэта!), рухавік мае добры гук і не гараць індыкатары.
Вы маглі б, калі ласка, паглядзець на яе, каб убачыць, калі я зрабіў памылкі і/або за бяздзеянне іншых карт, улічваючы, што выкарыстанне ECM Titanium?
У прыватнасці, я хацеў бы ведаць, колькі Л. С. прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці я ўзяў, і калі я магу яшчэ аптымізаваць.
Дзякуй
]Прабачце,
але калі ўвод ўкладанне можа быць ? лепш!