Старонка 2 з 42 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 11 да 20 з 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады я зрабіў лог з fes, 3000 абаротаў пры поўнай нагрузцы я 83 см3 дызель, 1675 бар і 1.55 бар ціску турбо, я вызначыў для тэсту 1700 бар, але вы бачыце ў мяне абмежаваныя, вось той крок 4, з якім я спрабаваў тэс, ідзе як паліва для 160cv ці мне трэба яшчэ, я павінен вымераць масу паветра? выпраўленне ўпырску на тэс іх было б праверыць, на 4-cilindi?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ад mod v3 ў mod v4 я заўважыў відавочнае паляпшаць стрэлу і злосці uto павялічваецца менш чым на 1 градус авансы ад meta нагрузкі і з 1500 аб, але шмат, і не робіць шмат дыму цяпер, толькі я не ведаю, quantyificare 83mm3 дызельнага паліва, колькі энергіі яны могуць прапанаваць вам правільнае суадносіны стехиометрической

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады, пасля некаторых выпрабаванняў, што павышае dell'2% tinj eportando rail 1700 бар (ці знайшоў 4 біта абмежавальнік rail, якія былі фактычна ўстаноўлены ў 16000), я змог прынесці rail вымяраецца ў 1690 супраць запыту 1974, fes, што-то дзіўнае ? што колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца ад феса ? заўседы 83.37mm3, таму я задаюся пытаннем, калі, змяняючы час ен чытае правільна, колькасць ўводзяць або colcoli не залежыць ад часу, але на аснове разраднікаў, колькасць паветра для гэтых вымярэнняў да 3000 rmp ? 1235, з наддува на 2555 абсалютная значэнне, суадносіны ўпырску паветра можа ісці? таму крыху чорны дым толькі пры поўнай нагрузцы, у адваротным выпадку нічога, я не precat толькі кошкі, nodpf, дзе я мог бы дзейнічаць, каб папрасіць больш крутоўнага моманту і больш магутнасці, мне здаецца, сустрэцца сцяну, у гэты момант значэнне з edf, каб дызельнае паліва ў мм3 ? правільнае, ці, па-вашаму, са зрушэннем? гэтую карту тэставання.

Я прашу ў вас прабачэння за пытанні, але я, здаецца, сапраўды абутыя ў вобласці, як вы бачыце, я не чакаю, адказы сухія, але я раблю тэсты, і я імкнуся даць мне адказы на тое, што я магу нават не спрабуе ў якой-то момант я лічу, сцен, як гэта цяпер

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады я зрабіў 2 рахункі, і як afr не ўстаю ніколі 17/18, а затым пстрыкніце справаздачу ў стехиометрической я павінен быць, нават на 3000 абаротаў у хвіліну з 66.2 мг дызельнага паліва ў памеры 83mm3 і 1265mg паветра адносіны ? у любым выпадку, у 19, так што я ampiamento кананічныя 14, але comnque трохі дыму пры поўнай нагрузцы я яго бачу, так і павінна пайсці добра ammeno, як я ўжо казаў тэс не падробленыя чытання мм3 дызельнага паліва з-за змены карты tinj у залежнасці ад бараў і мм3, а затым я мог бы зрабіць porporzione чытання тэс 83 мм3 і давесці да 115% адкрыцця ўстаноўлена прыкладна як кошт 3000 абаротаў, бо з крокам у межах ад 11% да 17 % у 1800 бар, і таму я, як quanita ўводзяць 83mm3:100%=x:115%, што робіць 95 мм3 у памеры 76.3 мг, а затым з afr у 16.5, што ў любым выпадку ? вышэй парога fumosita і, такім чынам, добра, усе гэта, лічачы, што нішто не абмяжоўвае змяненне часу inj ад мяне значэнне.

папраўце мяне, калі я памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Я думаю, што вырашыць для магутнасці, а таксама пры змене тэрмінаў nn адчуваў вялікую магутнасць, але павялічвае час abinato павелічэнне жа паслядоўнасці па запыце пара ў карту выкліку ад ecm titanium " колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца" даў мне ўвесь крутоўны момант больш, што я хацеў, настолькі жорсткай, што я павінен быў даць 2 балы працэнт менш часу і паліва, да 87mm3 дызельнага паліва chr цяпер таксама адзначае ад феса, і машына вельмі моцнае, кароткі дым

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    месца v10 вызначаны ? карту добры штуршок але, улічваючы наяўнасць ціску ў рампы усяго 1700 бара, таму проста 6% больш, турбіна не супер 1.55 бар і абмежавальнікі крутоўнага моманту пры малых значэннях ніжэй 2000 абаротаў не павінен сапсаваць нічога, улічваючы прадукцыйнасць, я думаю, быць вакол 155/160 рэзюмэ, senzazioni кіравання, вядома, хто-то можа даць нам назіраць і даваць любыя парады, якія заўседы beneaccetti?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    карту не ? дрэнна, мне не падабаецца, як вы змянілі ціск турбо і яшчэ адзін пытанне прыходзіць мне спантанна, вы не паліце у машыне з усімі тымі, з крокам па часе ўпырску?
    для астатніх, мне здаецца, я чытаў тут на форуме, што зьменная геамэтрыя вы з папраўкамі cos? з-за механічных змяненняў, і інш
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    такім чынам, карту турба-я зменены з-за downpipe без precat і airbo ramair так як piccava на 1.8 бар, ці што ? было неабходна перабудаваць overboost ціск максімум за 3000 абаротаў 1.55/1.6, што штаты ў downpipe, што выкідваць гарачых газаў турбіны іх трымае, ціхі, больш няма, то ўсе, пік ціску спыняецца ў 1.45, каб slire паступова да 1.55 бар, і ў любым выпадку не паліць, каб нічога, у фазы я падлічыў, што, уводзячы 89mm3 дызельнага паліва эквівалентна 75 мг дызельнага паліва з адной масы паветра spirata 1265 грамаў трымаю справаздачу techiometrico вышэй за 14, на самай справе каля 17, вядома, пры поўнай нагрузцы трохі паліць, але больш ці менш, як у арыгінале, можа быць, ледзь-ледзь больш, але ўсе роўна мала, калі паглядзець добра для падтрымання часу ўпырску я павялічыў да прыкладна 2.5 ? пры макс нагрузкі, вялікае дзякуй вам за ваш каментар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я ня ішоў за апошнія версіі, аднак я бачу, адкажыце, як мая, ў Нядзелю мне дазваляе...

*іосіф: так, я маю на ўвазе, што калі адзін выбірае шлях змены часоў ? добра, што працягваецца з той, для якой вы не вылечыце, зрэшты, таксама, чаму? есць шмат іншых фільтраў, якія bloccherebbero q.. дзейнічаючы праз абмежавальнік крутоўнага моманту і педалі.

*tidus: я цябе на ўвазе, што q.. у 83^3 ? скажоныя, не ? рэальныя, так як вы mod часу, паспрабуйце вярнуць, толькі час арыгінальныя, ад феса misurerai заўседы q.. у 83^3, але машына andr? значна менш.
    Адна рэч: мая турбіна ў гэтыя значэння ? disintegrata пасля 10000км... за цябе...
    тады я не разумею, што вы маеце на ўвазе, калі кажаце, што ў вас есць запыт rail вы ідзяце ў 1940bar, як ? можна? акрамя таго біты, якія абмяжоўваюць ціск, як я ўжо? напісаў у 1700bar, і не 1600, а пры спробе пераадолець 1700bar вы ўбачыце, што машына, вы ідзяце ў адмову і адключаецца... (вам савет, то трымаць машыну на дыягностыку каб сцерці памылку)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    але аўтамабіль мае dpf?

Старонка 2 з 42 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы