Прабачце за пытанне, але SID 305 з galletto толькі v53 ? што калі пу? чытанне з бд? Для BDM трапіў з V50 або V51?
дзякуй
Прабачце за пытанне, але SID 305 з galletto толькі v53 ? што калі пу? чытанне з бд? Для BDM трапіў з V50 або V51?
дзякуй
Я V48 і V51, але я не магу чытаць OBD і BDM не маюць ніякіх доказаў. Версія V51 ў V53 я думаю, што гэта толькі пытанне SW драйвер ...
V48 і v51 маюць той жа hw, у той час як x 53 есць 1 версіі, у адной толькі сістэме прашыўкі і sw адрозніваецца (гэта мае абмежаванні, як не працаваць jtag ...), іншы мае hw-іншаму і sw розныя .. і ? лепшы на дадзены момант ... У некалькіх ўсталеўваю абнаўлення на маім v48 і паглядзім, калі ен ідзе на гэта аўто..
Клоны ў частцы....
З певень на врі я чытаў, renault sid305 ад серыйных, у пару хвілін зрабіў усю працу.
Я заўважыў? я зрабіў проста, на час, каб скончыць чытанне, і машына ? туды ў рэжыме? энергазберагальныя! Таму я не верны варта...
Хто-небудзь ведае, як зрабіць так, заўседы заставацца актыўнымі?? У boot не c'? быў так чытаю, вы не ведаеце, чаму?....
я v53 цьфу... і тыдзень назад я чытаў sid301 і я паслаў файл f.g. і яны запэўнілі мяне, што ? ідэальны і магу спакойна пісаць
.....кажу табе гэта, таму што нават гэтая scenic II 2008 года будзем разглядаць паслядоўны і мяне ? нападу вентылятара пасля 28% - на чытанне і атрымалася ў канчатковым выніку.....
я sn зразумеў, што не вы ? не гарыць, нават не карціну, а затым я разумею, што працую не vadi у выключэнне....
я scenic робяць нават з sid 305 і я думаю, што сытуацыя такая ж.....
а тое, што вам трэба зрабіць, рухавікі renault, пішуць усе і кажуць, што ўсе з тэмпературай вады ніжэй за 50? у адваротным выпадку не адпраўляюцца самыя.....
і электронныя ключы, а нашых кліентаў у спецыяльным санях або блізка да карціны, калі яна не мае ўстаноўка
прабач мяне, я сказаў, бздура то есць sid 305 не той выгляд, у renault, але ў пратакол nissan, што вы робіце ў tricore.....так што на sid 305 ачысціць ўсе...
адна рэч, замест таго, што я магу табе сказаць на sid 305 renault,, ваша праблема, што вы не можаце прачытаць у boot, і гэта...
.ECU Siemens, Continental SID305 HW01 - TC1766 Internal Flash...,,
што мы sn дзве версіі sid 305 у залежнасці ад і:
ECU Siemens, Continental SID305 HW02 - TC1766 Internal Flash,,,,вы толькі так:
:Гэтая ECU мае абсталяванне трохі адрозніваецца ад папярэдняга і ў распиновка кантактны D1 трэба даць 12В замест Igniction
Што тычыцца рэжыму? эканомія энергіі, я таксама знойдзена на edc16 renault! і я зрабіў гэта ў BDM, так? нават чытанне перапыненая! Калі яны ўступаюць у эканоміі энергіі, бо вайн узыход харчавання таксама ў экю. Ж самае, што і я ? адбылося таксама на гэтым sid305: калі паставіў занадта ўсталяваць певень і захаваць файл, а не назад па часе, каб скончыць чытанне паслядоўнага порта. Затым пакладзеце выпадку, што ставіць нас 30 секунд, больш пісаць, чым чытаць, вы пасадзіце і ўсе!!
Што тычыцца загрузкі, выступаючы з Адольфа я ўжо? зрабіў тэсты: мой б HW1, але я таксама паспрабаваў з распиновка dell' HW2, і я заўседы экю не ў boot!
Што нервы.
для ўсіх аўто з дапамогай карткі-ключа, або ключа, bluetooth, c ? дзеянні, каб трымаць яго уключаным без працы будзем stand by, які бярэ харчаванне.