тады, толькі для dirtene:
Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картай зроблена добра: едзе моцны
Audi TT TDI з РУЧНОЙ 200cv з карты ідэнтычныя: падарожжа ўтрая!
тады, толькі для dirtene:
Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картай зроблена добра: едзе моцны
Audi TT TDI з РУЧНОЙ 200cv з карты ідэнтычныя: падарожжа ўтрая!
Ж самае, што і на scirocco, у парытэт? рухавік з dsg і ручной, гісторыя мяняецца цалкам! і не ? пытанне адчуванняў, запэўніваю вас!
Scirocco 210cv механічная , толькі на карту + пахіл я выцягнуў 84Nm крутоўнага моманту. Я вырашыў, што калі монті k04 , і фрыз-узмоцненая.. На DSG, калі не робіш на ecu, які яго абслугоўвае, не існуе за granch?!
Аднак, як DSG ? абмежаваны, як пара, як я паўтараю.. Не як улада. Так ? нармальна, што падаўжае.. Як механічнай каробкай перадач. Калі, вядома, есць коні!
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-04-2013 ў 14:37
Нават у гэтым выпадку параўнанне ? inpari. Які сэнс параўноўваць Scirocco з Гольфа? Параўнанне робіцца паміж Golf і Golf, і паверце, што, калі карта ? зроблена правільна, DSG не мае ўсіх гэтых праблем, сапраўды..... таксама, чаму? калі вы націснеце, балазе карта пачынае мець праблемы таксама кіраўніцтва.....
Я кажу пра K03. І, пачынаючы з 280 нм вы прыйшлі на 364 нм. Як бачыш, мы знаходзімся на 350 нм, пра які я казаў у пачатку. З K03 вы не можаце пайсці значна далей.....
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-04-2013 ў 14:37
Можа быць, я дрэнна выказаў: параўнання ? было зроблена паміж 2 scirocco.
У любым выпадку вы, можа быць, вы, уводзяць абмежаванне фізічнай 350 нм максімальнага крутоўнага з электронны.
У бліжэйшы час хачу зрабіць rullata на розныя аўтамабілі dsg і не. Чаму? яшчэ ў мяне есць якія пацвярджаюць гэты факт.. І відаць, што не думаю, што я з розуму сышоў, каб праверыць, ці "ПАРЫТЭТ? КАРТА" TT, што sgomma у 3rza з 19-цалевым экранам і Golf V з DSG не дае кіўнуў sgommata нават не другі... Ок, вага Ок progressivit? перадач, але розніца, паўтараю, у парытэт? карты ? занадта шмат!
Але 13 карыстальнікаў, якія запампавалі файлы, дзе яны апынуліся? Яны scroccato і проста?![]()
Яго вывучаюць і будуць...у спакоі !
![]()
я лічу, што вы павінны таксама modare абмежаванне кут адкрыцця дросельнай засланкі, на мой погляд, ад свецкага!
Абмежавальнік lambada " монтэ-валле
Лямбда-патрэбны
Абмежавальнік абаротаў верхняга парога
ind 1DE706, каб не мець высечак
X DSG жаданы момант на колы?1E0046-1E0536
Абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту?1E054A-1E0558