Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 62

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Паведамленні
    44
    тады, толькі для dirtene:

Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картай зроблена добра: едзе моцны
    Audi TT TDI з РУЧНОЙ 200cv з карты ідэнтычныя: падарожжа ўтрая!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў gorimotors Visualizza Messaggio
    тады, толькі для dirtene:

Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картай зроблена добра: едзе моцны
    Audi TT TDI з РУЧНОЙ 200cv з карты ідэнтычныя: падарожжа ўтрая!
    TT важыць менш за 150 кг менш, калі не на 200, і areodinamica нашмат лепш.
    Акрамя таго, кіраўніцтва больш ўражанні, годныя моцнага, DSG не ўражвае cos? але назад дарогі.....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    TT важыць менш за 150 кг менш, калі не на 200, і areodinamica нашмат лепш.
    Акрамя таго, кіраўніцтва больш ўражанні, годныя моцнага, DSG не ўражвае cos? але назад дарогі.....
    Ж самае, што і на scirocco, у парытэт? рухавік з dsg і ручной, гісторыя мяняецца цалкам! і не ? пытанне адчуванняў, запэўніваю вас!

Scirocco 210cv механічная , толькі на карту + пахіл я выцягнуў 84Nm крутоўнага моманту. Я вырашыў, што калі монті k04 , і фрыз-узмоцненая.. На DSG, калі не робіш на ecu, які яго абслугоўвае, не існуе за granch?!

Аднак, як DSG ? абмежаваны, як пара, як я паўтараю.. Не як улада. Так ? нармальна, што падаўжае.. Як механічнай каробкай перадач. Калі, вядома, есць коні!
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-04-2013 ў 14:37

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Ж самае, што і на scirocco, у парытэт? рухавік з dsg і ручной, гісторыя мяняецца цалкам! і не ? пытанне адчуванняў, запэўніваю вас!
    Нават у гэтым выпадку параўнанне ? inpari. Які сэнс параўноўваць Scirocco з Гольфа? Параўнанне робіцца паміж Golf і Golf, і паверце, што, калі карта ? зроблена правільна, DSG не мае ўсіх гэтых праблем, сапраўды..... таксама, чаму? калі вы націснеце, балазе карта пачынае мець праблемы таксама кіраўніцтва.....

Scirocco 210cv механічная , толькі на карту + пахіл я выцягнуў 84Nm крутоўнага моманту. Я вырашыў, што калі монті k04 , і фрыз-узмоцненая.. На DSG, калі не робіш на ecu, які яго абслугоўвае, не існуе за granch?!

Аднак, як DSG ? абмежаваны, як пара, як я паўтараю.. Не як улада. Так ? нармальна, што падаўжае.. Як механічнай каробкай перадач. Калі, вядома, есць коні!
    Я кажу пра K03. І, пачынаючы з 280 нм вы прыйшлі на 364 нм. Як бачыш, мы знаходзімся на 350 нм, пра які я казаў у пачатку. З K03 вы не можаце пайсці значна далей.....
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-04-2013 ў 14:37

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Можа быць, я дрэнна выказаў: параўнання ? было зроблена паміж 2 scirocco.

У любым выпадку вы, можа быць, вы, уводзяць абмежаванне фізічнай 350 нм максімальнага крутоўнага з электронны.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    У бліжэйшы час хачу зрабіць rullata на розныя аўтамабілі dsg і не. Чаму? яшчэ ў мяне есць якія пацвярджаюць гэты факт.. І відаць, што не думаю, што я з розуму сышоў, каб праверыць, ці "ПАРЫТЭТ? КАРТА" TT, што sgomma у 3rza з 19-цалевым экранам і Golf V з DSG не дае кіўнуў sgommata нават не другі... Ок, вага Ок progressivit? перадач, але розніца, паўтараю, у парытэт? карты ? занадта шмат!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    У бліжэйшы час хачу зрабіць rullata на розныя аўтамабілі dsg і не. Чаму? яшчэ ў мяне есць якія пацвярджаюць гэты факт.. І відаць, што не думаю, што я з розуму сышоў, каб праверыць, ці "ПАРЫТЭТ? КАРТА" TT, што sgomma у 3rza з 19-цалевым экранам і Golf V з DSG не дае кіўнуў sgommata нават не другі... Ок, вага Ок progressivit? перадач, але розніца, паўтараю, у парытэт? карты ? занадта шмат!
    Ну, rapportature ручной каробкай перадач dsg розныя, і TT перад мае шмат алюмінія, таму вельмі пі? легкі Гольф. І гэта пу? зрабіць розніцу. Незалежна ад таго, што не ? нармальна, што Golf V DSG не ставяць, нават не кіўнуў sgommata у 2, з картай, вядома.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Але 13 карыстальнікаў, якія запампавалі файлы, дзе яны апынуліся? Яны scroccato і проста?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Яго вывучаюць і будуць...у спакоі !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    я лічу, што вы павінны таксама modare абмежаванне кут адкрыцця дросельнай засланкі, на мой погляд, ад свецкага!

Абмежавальнік lambada " монтэ-валле

Лямбда-патрэбны

Абмежавальнік абаротаў верхняга парога
    ind 1DE706, каб не мець высечак

X DSG жаданы момант на колы?1E0046-1E0536
    Абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту?1E054A-1E0558

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні