Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 26 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di lucatuning
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Добры дзень, калі ў вас ложак з петушку v2 файл ? ад 896 Kb.
    ад 832 MB чытае толькі з сэрвіс афіцыйны.
    Ва ўсякім выпадку, нешта шукаць файл з 832kb арыгінал, рэдагаваць, а потым параўнаць файлы, якія вы чыталі і вы, і змяніць яго ў 2d, прызнаючы карты ад вас змененыя, што l832kb.
    Дзеянні ? доўга? ? рэальна, я павінен быў зрабіць на new500
    паспяхова

Я не ведаю, калі я Добра растлумачыў, на жаль, яны ў шляху ? з чал. Я дрэнна пісаць
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-05-2013 ў 08:58

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    77
    паглядзець, што драйвер ў вас для гэтага тыпу аўто ,пошук драйвераў для дадзенага тыпу аўтамабіля, нават з ecu іншы , пошук файлаў, золата для гэтага кіроўцы , і спрабуе распазнаць карты, то на што.іншую карту .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Можа быць, Я няправільна пратакол, у базе дадзеных c`? у золата qqst аўто, ці магу я criverlo obd ці трэба размантаваць?,nn, я хачу аплаціць 2 рэзістары

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    77
    як правіла, калі больш падрабязна напішыце таксама, бд ,
    што вы чытаеце ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    я растлумачу лепш, я чытаў з гала-v2, зараз я растлумачу, што прымусіла мяне думаць, што я няправільна пратакол, першапачаткова я спрабую прачытаць з дапамогай пратаколу толькі для 1.2 гэта робіць ecu id, але калі я іду, каб чытаць мне, з'яўляецца памылка і кажа мне, чытаць у boot mode, то бяру пратакол 1.2/1.4 я раблю ecu id мяне выскокваюць тыя ж hw-sw, але іншы тып эбу, але!!! раз чытаць, але ў мяне гэты файл, не ? правільна.
    У базе дадзеных форуму я знаходжу файл врі з такім жа hw і sw, для? безумоўна, ложак з boot пратакол правільна, цяпер мае пытанне ? ці магу я напісаць яго ад obd з пратаколам, з якім я не мог чытаць?пасля таго як я запэўніў, тып блок кіравання, які мантуецца, аўтамабілі дата кажа мне, што яны павінны адпавядаць мадэлі кіравання паведаміў, што пратакол, які я не прасіў яе чытаць, для? я не праверыў з зруба.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    77
    я не стаў рабіць дзіўныя эксперыменты , пакладзі яго ў boot mode і прачытайце яго да канца , у Агульным, калі вы ўважлівыя, паставіць у boot ? фігня , потым рэдагуеце файл ўкладзі ў boot і напішы . Выкарыстоўвае свой пратакол , і на мой погляд, рызыкі менш паставіць boot, што пісаць пратаколы,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вы павінны гэта запісаць у пратакол правільна і не з таго, з якога брэх ложак, яшчэ адзін савет, які я хацеў бы даць вам ? што ecu, прачытайце яго да канца загрузкі, чаму? так вы пераканайцеся, што інструмент вас працуе, чаму? калі ў вас узніклі праблемы і блокі, то яны caxx.. яны двух рэзістараў і вы бераце думка, я заўседы раблю так і ў мяне прачытаныя, не праблема, памятаеце, што ў жыцці тых, хто хоча скараціць часта падаўжае, старая прымаўка, не памыляецца ніколі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    прабачце за падвойны пост, вы папярэджаны мадэратарам, што файл, які вы адправілі ў раздзеле fiat/крычы не добра, перш чым які-небудзь няшчасны загружае ў свой ecu і блакуе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    у mpps v12, гаворка ідзе аб qst аўто, я нават qst.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    77
    l' mpps павінны пайсці добра , многія раяць v5 замест v12, чаму? кажуць, што 5-ы? стабільнай ,

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •