[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
*msport прашу прабачэння, не было маім намерам.
Хлопцы, справядлівасці, калі што-небудзь бы служыць каму-то...вось файл з egr off, у той апублікавана не хапала да двух паваротах!
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-04-2013 ў 00:52
не, не ? дастаткова, на мой 159 170cv стварыў памылкі, і машына, не перавышае 30 км/ч, пасля заканчэння рэгенерацыі, як памылка была пазіцыя сістэмы рэцыркуляцыі ог няправільна, калі ? мод нічога іншага не d? pi? праблем!!!
Добра было б ведаць. Верагодна, змены толькі на 2 калена давесці да нуля, працуе без праблем на аўто без dpf, а з 4 крывыя давесці да нуля ? неабходныя ў выпадку dpf.
вы, damos называе іх абодвух так жа, але я, як вы, на самай справе, у машыны, якія нараджаюцца без dpf, як правіла, знаходзяцца значэння ў памеры 100 - 200 gi? серыі
Як я ўжо казаў, на некаторых аўто есць 2 праверкі, на іншых 4, а на некаторых 6.
Напрыклад, на astra 1.9 (рухавік фіят) з эбу edc16c39 не толькі для паслядоўнага чытання, каб закрыць egr, але для гэтага трэба прачытаць па bdm, чаму? адсутнічаюць элементы кіравання.
у шэсць я ніколі раней не бачыў, у два і чатыры, але вы калі-небудзь, у вас есць файл у якасці спасылкі?