-
яго schanteclair ў марсэль і сурвэткі з микрофибры 70x30cm...мой сябар выкарыстаў обезжириватель cillit bang канцэнтрат, разбурыла дах яго машыны, чаму? ен узваліў на сябе, тое, што і я, а і вельмі разбаўленых gi? яго і на самай справе проста перадаць яго раўнамерна па ўсей паверхні, а затым працерці з тканінай паласкаць тканіна з гарачай вадой, я зрабіў даху, ізаляцыйныя панэлі і сядзенняў, вярнуліся амаль як новыя..
-
яго shanteclair ? праўда, ці што ? бомба, я лічу, нават у прамысловых умовах для ачысткі машыны тлустымі і bisunti..
-
сярод усіх абястлушчваюць сродкі ? тое, пі? універсальны, пакідае прыемны пах і нічога не псуе
-
безумоўна, тое, не ? так агрэсіўна
-
Я не рэкамендую выкарыстоўваць обезжиривающие сродкі (за ўсіх), таму што вельмі агрэсіўнымі. Асабіста я рэкамендую выкарыстоўваць спецыяльныя пены
-
голас за пена актыўная, апырскваць, пакінуць дзейнічаць, а затым расчэсвае далей. усе, за сціплую суму ў 4.5 еўра можна знайсці ў краме за вуглом!
водар застаецца на працягу некалькіх месяцаў!
-
добры дзень, я-то на маей машыне ен з чыстай wanish спрэй і пасля сушаць з phono. вы таксама можаце паспрабаваць ты
-
Я ўнутры, то я чышчу толькі і выключна з дапамогай вады і мыла.... я калі-небудзь выкарыстаў адзін з тых прадуктаў, спрэй і ен разбурыў усе сядзення.
калі пляма не сыходзіць, дадаю кроплю абястлушчвання і мыць усе гэта прэч.
-
Вачэй-розныя абястлушчваюць сродкі, чаму? калі пакінуць дзейнічаць занадта доўга, або выкарыстоўвацца ў зонах, дзе б'ецца сонца, могуць ствараць арэолы і сапсаваць паверхні. На жаль, кажу з вопыту, прамы..
-
Вы ведаеце, калі пена актыўная выдаляе нават тыя жоўтыя цемныя арэолы, тыповыя на дахах старых аўто?
рэкамендуецца ўжываць яго па ўсей даху, каб пазбегнуць адрозненні?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума