Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20

Абмеркаванне: чыстку машыны

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    яго schanteclair ў марсэль і сурвэткі з микрофибры 70x30cm...мой сябар выкарыстаў обезжириватель cillit bang канцэнтрат, разбурыла дах яго машыны, чаму? ен узваліў на сябе, тое, што і я, а і вельмі разбаўленых gi? яго і на самай справе проста перадаць яго раўнамерна па ўсей паверхні, а затым працерці з тканінай паласкаць тканіна з гарачай вадой, я зрабіў даху, ізаляцыйныя панэлі і сядзенняў, вярнуліся амаль як новыя..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    яго shanteclair ? праўда, ці што ? бомба, я лічу, нават у прамысловых умовах для ачысткі машыны тлустымі і bisunti..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    сярод усіх абястлушчваюць сродкі ? тое, пі? універсальны, пакідае прыемны пах і нічога не псуе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    9
    безумоўна, тое, не ? так агрэсіўна

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Я не рэкамендую выкарыстоўваць обезжиривающие сродкі (за ўсіх), таму што вельмі агрэсіўнымі. Асабіста я рэкамендую выкарыстоўваць спецыяльныя пены

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    голас за пена актыўная, апырскваць, пакінуць дзейнічаць, а затым расчэсвае далей. усе, за сціплую суму ў 4.5 еўра можна знайсці ў краме за вуглом!

водар застаецца на працягу некалькіх месяцаў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    добры дзень, я-то на маей машыне ен з чыстай wanish спрэй і пасля сушаць з phono. вы таксама можаце паспрабаваць ты

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Пальми (RC)
    Паведамленні
    18
    Я ўнутры, то я чышчу толькі і выключна з дапамогай вады і мыла.... я калі-небудзь выкарыстаў адзін з тых прадуктаў, спрэй і ен разбурыў усе сядзення.
    калі пляма не сыходзіць, дадаю кроплю абястлушчвання і мыць усе гэта прэч.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    9
    Вачэй-розныя абястлушчваюць сродкі, чаму? калі пакінуць дзейнічаць занадта доўга, або выкарыстоўвацца ў зонах, дзе б'ецца сонца, могуць ствараць арэолы і сапсаваць паверхні. На жаль, кажу з вопыту, прамы..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Вы ведаеце, калі пена актыўная выдаляе нават тыя жоўтыя цемныя арэолы, тыповыя на дахах старых аўто?
    рэкамендуецца ўжываць яго па ўсей даху, каб пазбегнуць адрозненні?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •