Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    затым ліст падымаюць ціск турбо? ці бывае на некаторых аўто? чаму? калі ? так, паклаўшы ліст, вы павінны падправіць карту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Часткі з здагадкі, што egr на высокіх абарачэннях, як правіла, трымацца закрытая.
    Аднак, зачыняючы яе ў электронным выглядзе або ліст нічога не мяняе, калі зачыняецца добра, вы толькі працу ў іп?.
    Калі прыбраць усе трубкі сістэмы рэцыркуляцыі то ? іншае пытанне, але нават у гэтым выпадку не c'? не трэба нічога рабіць. Я ніколі не апусціў prex turbo для гэтай аперацыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў luigigtc Visualizza Messaggio
    затым ліст падымаюць ціск турбо? ці бывае на некаторых аўто? чаму? калі ? так, паклаўшы ліст, вы павінны падправіць карту
    УВАГА! не падвышайце ціск турбо, але пік ціску.
    Манометр устаноўлены і робіце, калі ў ход ціск, калі затануў паскаральніка. ціск, напрыклад, націсніце на хвіліну-1,1 бар і затым стабілізуецца ў 1 бар. 1,1 і пік ціску, падключыць да рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў такім чынам, што ен казаў, я,магчыма, шыпы самыя высокія, асабліва, калі машына і на магнітнай стужцы. Не для ўсіх машын, роўна, трэба праверыць, ці структуру паветраводаў у адпрацаваўшых жа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    ах, цяпер я зразумеў усе, павялічвае пік, vabb? я спрабую ачысціць яго, cos? на наступны дзень, калі б я вярнуць аўтамабіль арыгінальны, я лічу, што gi? з сістэмы рэцыркуляцыі ог чысты, відаць, што ? зачынены ў электронным выглядзе, я не збіраюся, чаму? ? бескарысна ставіць фланец, дзякуй усім за інфармацыю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    7
    Я выпрабаваная на яе выключэнні ў электронным выглядзе mettendoo супраціву, ад 33hom або 39. Вынік? толькі пуска-не шпіен, машына ідзе добра, але потым, у залежнасці ад уключэння, puff, кантрольная лямпа гарыць.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •