Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    39
    але алей табе дэградуе ў самыя кароткія тэрміны? калі вы вы, безумоўна, праблемы, якія вы будзеце насіць за.. у любым выпадку гэта здараецца некалькі разоў на рухавіках групы fiat 1.9 мдж, што алей раскладаецца нават пасля ўсяго 5-6000 < .. спачатку пераканайцеся, што ****llo dell алей не ўзносілася больш, чым ліміт, і праверыць ступень засмечвання dpf і тэмпература і сярэдняе адлегласць з бетону... калі і так рашэнні сон другі: пераканайцеся ў тым, што робіць вельмі шмат pre-ін'екцыі або адключыць кантроль dpf карта, як рэкамендавалі калегі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    43
    Паведамленні
    11
    Прывітанне, мы скажам, што лямпа не гарыць у тэрміны, занадта кароткія, нават улічваючы, што машына е? вельмі гарадскім цыкле і ў самыя кароткія extra...мы амаль каля 365 дзен з моманту апошняга тэхабслугоўвання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    74
    Citazione Першапачаткова Напісаў Faberino Visualizza Messaggio
    Прывітанне, мы скажам, што лямпа не гарыць у тэрміны, занадта кароткія, нават улічваючы, што машына е? вельмі гарадскім цыкле і ў самыя кароткія extra...мы амаль каля 365 дзен з моманту апошняга тэхабслугоўвання.
    У гэтым выпадку табе пашанцавала, чаму? наяўнасць некалькіх старонак, які я папрасіў выдаліць dpf былі да адчаю,кожныя 2000 3000 км, прыйшлося зрабіць купон,некаторыя кожныя 2 месяцы для засмечвання.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    43
    Паведамленні
    11
    [QUOTE=mattycar;35661]У гэтым выпадку табе пашанцавала, чаму? наяўнасць некалькіх старонак, які я папрасіў выдаліць dpf былі да адчаю,кожныя 2000 3000 км, прыйшлося зрабіць купон,некаторыя кожныя 2 месяцы для засмечвання.[/QUOTE

Так, на дадзены момант я лічу сябе даволі шчаслівым.

Таму рэзюмэ: Elm327+multiecuscan??? Вы ведаеце, скажы мне, калі я таксама служаць каляровыя правады, калі вы што??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    43
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў mattycar Visualizza Messaggio
    У гэтым выпадку табе пашанцавала, чаму? наяўнасць некалькіх старонак, які я папрасіў выдаліць dpf былі да адчаю,кожныя 2000 3000 км, прыйшлося зрабіць купон,некаторыя кожныя 2 месяцы для засмечвання.
    Ты выдалены JTD або MJT? вы выкарыстоўвалі нейкі кабель, асабліва ў ELM327

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    74
    Citazione Першапачаткова Напісаў Faberino Visualizza Messaggio
    Ты выдалены JTD або MJT? вы выкарыстоўвалі нейкі кабель, асабліва ў ELM327
    былі mjt.l'elm 327 служыць для дыягностыкі,для выдалення dpf патрэбен інтэрфейс, які прачытайце і напішыце блокі кіравання і адпаведнае праграмнае забеспячэнне для выдалення.
    калі прапануеце адміністратарам форума, яны пракансультуюць цябе лепш.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •