доказы таго, што ен sostitire ў датчык ціску turbo
доказы таго, што ен sostitire ў датчык ціску turbo
перш чым мяняць эбу controllerei добра праводку нават бы мост ад ecu і вымяральніка масы паветра
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я згодны з legendaryslave вернемся назад, з доказамі, інакш не выйдзем больш . кантраляваць, каб добра праводку не тое, што масы розных кантраляваных электрамагнітных клапанаў і правадоў сістэмы рэцыркуляцыі ог, prex turbo ,цэнтральны даць яму як апошняя праверка
Памылку не сцерці...праверыў праводку, і ? ок, ціск турбо я не бачу, чаму? відаць, што фактычныя значэння былі ў норме, а калі адключаю расходомер паветра на kts я толькі тэмпература ў pi? як памылка, і больш нічога.
Я таксама паспрабаваў з моста, але нічога...? вельмі дзіўна, што аўтамабіль не загарыцца ne шпіен, робіць дым, ? толькі крыху больш? і звярнуўся ва ўцекі.
зрабіце гэты тэст.адлучыць вымяральнік масы паветра з абсталявання фільтр і кажух турбіны,без адлучыць паляць правадоў ўставіць іголку nelpin 5 датчыкаў (сігнал масы паветра ) падключыце мультиметр і выяўляе напружанне 1v. ,то выпрабаванне на ўдар з паветра на адлегласць і паглядзець, калі м. м. a змяняецца напруга 4,6 ст. (папярэджанне, але не ўдар вельмі моцны, вы можаце сапсаваць яго, калі не і ўжо
Тады індыкатар ? спрабаваў на іншы аўтамабіль з такім жа рухавіком і, аказваецца, працуе выдатна. Пасля вымярэнняў, сігнал, што не я ? прама 1v...
глядзіце, што прыборы выглядаюць аднолькава, але для гэтай машыны ў дылерскіх есць 3 riferenze розныя, рэкамендую толькі арыгінальныя.
Ж рухавік з такой жа абрэвіятурай збірае і той жа maf...між іншым іншы аўтамабіль, нават на врі!
Абнаўлення, я нават паспрабаваў камплект ecu+bsi+ключы, і памылкі, і заўседы прысутнічае, паспрабаваў яшчэ раз таксама зрабіць прамы мост з ecu, і нічога не змяняецца! Я сказаў кліенту, што egr і' фланцевый, можа быць праблемы? Нават калі адбылася памылка, то як раз павярнуць ключ, не прывесці ў рух, і гэта прымушае мяне думаць пра што-то чайнік, не механік...
Прабачце, але вы спрабавалі маса прамой паміж праводка расходомера і мінусовай клемы акумулятара ?
Мне на debimetri bosch ? здаралася часта, што вы logorava або перарваны лініі 5в, магчыма, на вашым ? адбылося нешта падобнае, але на масе..