Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxsek Visualizza Messaggio
    Прывітанне выпадку мае адзін стэрэа другасным рынку???калі вы паспрабуеце яго і затым прачытаць ecu
    НЯМА усе арыгінальнае, для? мае sesore дыяпазонаў рэдуктара quasto. Можа быць у гэтым?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    вы сказалі, што ? певень клон???бачыў што ? адзін edc15c2, безумоўна, ваш певень мае k-line, што nn v?......вы іх зрабілі іншыя ў k-line???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Я вырашыў пачытаць у bdm. Таксама ў Alien вы не ўздымалі гэтую праблему. У k-line не чытае і не піша. Недахоп у bdm і перайсці спакойна. Калі ваш аўтамабіль ? арыгінал, калі вы можаце выкласці файл у раздзел, прысвечаны вам, што заўгодна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Я вам кажу, што з абсталяваннем у маім распараджэнні, я не змог зрабіць праз раздым дыягностыкі, там? гэта не значыць, што не існуе сродкаў, здольных зрабіць гэтую працу. Магчыма, хто-то з пі? вопыт можа? раю вам лепш. А савет, які я магу табе даць ? што калі вам трэба купіць які-небудзь інструмент для працы з ecu, звярніцеся ў краму, на форуме, яны адчуваюць усе і ў pi? яны даюць вам у дапамогу. будзьце асцярожныя з кітайскіх сайтаў, якія кажуць вам, што прадукты працуюць, большасць раз, яны сапраўдныя bidonate.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Што тычыцца bdm, заключаецца ў адкрыць блок. Не хвалюйцеся, не ? праца, cos? складана, як можа здацца. Вядома, вы павінны мець некаторы абсталяванне(інструмент, які робіць bdm, дзіма, крыху цярпення. У любым выпадку, вы знаходзіцеся ў правільным месцы, каб знайсці ўсю інфармацыю, якая вам патрэбна, то вы валюты.

У мяне не было часу заглыбіцца, але гэта можа быць адзінкавы выпадак, да маей машыне. Што гэтыя аўтамабілі маюць і электроніка пакідае жадаць лепшага, я думаю, што табе гэта ўжо? зразумеў, таксама, як дыягназ па-за дома, маці толькі bosch можа ўвайсці ў сістэму. Менавіта для гэтага я прапаную працу ў bdm. У горшым выпадку вы апынецеся поўнага рэзервовага капіявання dell' эка. Cos? калі malaguratamente вам не атрымоўваецца запіс можна захаваць, эка, і нават тое, што вы памерам вашай жонкі.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-04-2013 ў 18:14

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    У "powertec"? выдатнае сродак, але дазвольце мне выказаць асабістае меркаванне, я на кані, v2 і з інструментам я, як бд, якія bdm. Там я займаўся трохі, каб прымусіць яго працаваць, але ў выніку я задаволены.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Йети Visualizza Messaggio
    я ведаю , будзе добра, але улічваючы, што я буду выкарыстоўваць толькі адзін раз, магчыма, гэта лепшае, што я абапіраюся на адзін, што робіць гэта з улікам кошту

мы спадзяемся, што хто-то ведае, калі з powergate вы можаце
    у прэзентацыі я напісаў вам, што і як рабіць, каб вырашыць праблему.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    дадам, што я паслаў вам **** з просьбай файлы , дайце мне ведаць, прывітанне
    прабачце, які *****? што ў іншы дзень ці сення? у дадзены момант у мяне няма вашага *****,дайце мне ведаць, прывітанне.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    учора , табе адсылаю
    ок, атрымаў і адказаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    хлопцы, я нават гэты пост, каб не адкрыць другую...мне жа аўтамабіль, але з 2002 года, я, ведаеце, сказаць, калі гэта edc15 і ў выпадку якой?
    ці есць у вас парады па нагоды?
    дзякуй

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •