ок, дзякуй, легендарныя, так здараецца, калі я не smadonnare,і тады я думаю, што гэтыя адказы будуць карысныя таксама і герцага, які адкрыў тэму
![]()
ок, дзякуй, легендарныя, так здараецца, калі я не smadonnare,і тады я думаю, што гэтыя адказы будуць карысныя таксама і герцага, які адкрыў тэму
![]()
у цяперашні час амаль усе сродкі дыягностыкі, робяць гэта працэдура ? як кажа легендарны ўваходзе ў эбу стояночного тормазы arretri абцугі электронныя, а затым зменіце калодкі паніжэння абцугі ? нармальны без шрубы то ? нават проста, калі вы паставілі новыя калодкі я звычайна! на тормаз, затым зачыніць абцугі электронныя, і ў рэшце рэшт зрабіце выраўноўванне ідзе ў перад але ? адна рэч, сапраўды легка добрую працу.....
так, я пацвярджаю, autocom есць гэтая функцыя.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
дзякуй, хлопцы, выбачайце за адсутнасць, але праца прымушае star заўседы, то аўтамабіль devremmo зрабіць у пятніцу, а ? у 3000tdi 2011 год, калі не памыляюся, і я пацвярджаю, што без дыягностыкі не можаш гэта зрабіць, я на дадзены момант я толькі autocom так як dice3 легенда. магу зрабіць а ў пятніцу вы f? і ? відавочна, што абнаўленне таксама вось, і дзякуй за вашу дапамогу