be, відавочна, на тых, перайсці bdm
паміж зняць эбу,адкрыць яе і прачытаць,зноў закрыць і сабраць яго, калі яны ідуць у любым выпадку гэтыя 30 хвілін і больш...
а я паўтараю,кожнага ? ****** зрабіць так, як хоча,прашу прабачэння, што выклікала бескарысныя спрэчкі![]()
mah, не ? праўда, нават гэта, у адрозненне ад? чакаць гадзіну чытання з пэўнымі паслядоўнымі, калі ў вас есць manualit? зрабіце спачатку адкрыць ECU і чытаць па BDM.
па крайняй меры, c'? таксама адна перавага-back up поўны пу? заўседы спатрэбіцца :-) тады, магчыма, вы таксама можаце пісаць у паслядоўны..
трэба параўнаць два файла, арыентацыі і мод, каб убачыць, калі ? выдалены DPF, правільна, пу? нават быць, што гэта быў толькі мыць фільтр і лямпа не гарыць, але ў гэтым выпадку вырабіць застаюцца
я не зраблю гэта, - пі? што яшчэ чаму? рэзервовага капіявання для гэтых блокаў кіравання, калі яны знаходзяцца ў сеткі...
акрамя таго, вельмі цяжка заблакаваць
калі вы кажаце мне bmw напрыклад даю рацыю, але на альфа 159-брава-каляровасці і г. д., я бачу, як марна
і нават калі вы кажаце мне лічыльнік,я вам скажу, а то гарантыя губляе сілу, калі заўважаюць, што эбу ? была адкрыта...так што..
ужо вядома, кожны з іх ? ****** думаць, як ен хоча,можа быць, я вар'ят, каб не адкрыць іх, маючы bdm..
калі адкрыць блок кіравання і, калі n? прыкметна і відавочна, што вы губляеце гарантыю !! затым ты скалы, што ў сеткі знаходзіцеся рэзервовыя копіі !!!
брава !! у любым выпадку я меў на ўвазе, edc16, як правіла, і, тым не менш кожны з іх мае свае ідэі
калі, можа быць, месца на карце, мы ведаем сее-тое