Я кажу пра ў diy прадукт, і я ўпэўнены, што ніхто на форуме яго ніколі не выкарыстоўваў, такім чынам, трэба паспрабаваць, каб credere.Lo выкарыстоўваць мае сябры, і цяпер, калі яны ў канчатковым выніку прыходзяць да мяне і спытаць.
Я кажу пра ў diy прадукт, і я ўпэўнены, што ніхто на форуме яго ніколі не выкарыстоўваў, такім чынам, трэба паспрабаваць, каб credere.Lo выкарыстоўваць мае сябры, і цяпер, калі яны ў канчатковым выніку прыходзяць да мяне і спытаць.
Вы пекіна? што пасля зваркі, не можаце-й? у скалах сажалка? Я гэта часта здараецца, становіцца непразрыстым, і мне цяжка гэта зрабіць riscogliere.
здаецца, што становішся жалеза! але як ? можна?
Я выкарыстоўваю флюсу stagnosald, то ў мяне есць добры запас сажалка old-style свінцу (40/60), што, на жаль, цяпер не прадаюць больш? з-за новых прадуктаў Lead-Бясплатна!!! Праблема паст тыпу маей, ? што калі putacaso ў грэйт ў неналежным месцы гэтай пячэ, рызыкуючы зрабіць што-то!!!
прывітанне, хлопцы,curiosit? які сажалка, якія выкарыстоўваюцца маю на ўвазе якасць? добра, калі можна мець некалькі спасылак, нават у лічку!! дзякуй
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
keep 60/40, забудзьцеся сажалка, экалагічна чысты, не мае сэнсу...
сумесь Хларыду амонія (NH4Cl) і гліцэрына-гэта і медыцына, каб ваш problema.leggi 1 пасаду.
у спецыялізаваных крамах для насценнага роспісу павінны знайсці яе!
Для чысткі я выкарыстоўваю чысты Ацэтон, выпараецца адразу і з добрым вынікам. 2 Flussanti, адзін вадкі і адзін крэм. Для сажалкі я зрабіў запас 40/60 і чаму? тое новае, што прадаюць, не ? максімум для зваркі "на лета". Я каля 6 зваршчыкаў, JBC, што ? топ, каштуе 500 еўра, але зварныя швы гарантаваныя. Сярод зваршчыкаў-й? elite я станцыя BGA на ВК, але карыстаюся для рамонту ПК, і заўседы выкарыстоўваю струмень у крэм AMTEC, і затым я чышчу ўсе з ацэтонам і "cotonfioc"