Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 25 11-20

Абмеркаванне: выдаленне fap mercedes c 220cdi

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    файл, не ? правільна, вы выдалілі толькі dtc, датчык перападу ціску, але есць шмат іншых змяненняў
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    98
    вы, магчыма, info або адрасы, каб працаваць над гэтым?і машыны, што і ў блоку, і ўсе-хадзі больш, я павінен паспрабаваць risolvere.mi вы можаце дапамагчы magi1984?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    няма яго, я ўжо? сказаў, у іншы раз і паўтараю. Не блытайце запал з працай. Тут я дапамагаю ўсім, па меры магчымасці, але той, хто робіць гэта рамяство, прафесіі, выдаткаваў час і грошы, каб вучыцца, таму я не буду добра, што я павінен практычна расказаць вам, як зрабіць файл правільна і вы, то вы знаходзіцеся на працы добра гатовы.
    мой савет ? звычайны: купіць файл ужо? факт тых, хто ведае, як зрабіць і вырашыць вашу праблему. Такім чынам, калі вы, здараецца, іншы машыне роўна ці ж ecu ў вас ужо? рашэнне-у наступны раз, проста, што ricopi змены

шмат файлаў, якія вы купляеце то перайдзіце на перапродаж па цане pi? высокі і, такім чынам, вы зарабляеце ў любым выпадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    гэта выступленне не робіць раз...
    я ў поўным...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Калі вы хочаце, адна рэч, якая працуе на 1000%, каб купіць файл defap сэрвіс...

калі кліент не мае грошай і не думай... і трымае DPF

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    98
    вы маеце рацыю, усе ,праблема і што я не хачу, што я ў вас файл, не, што я paghi.io я хачу толькі нельга галаву я lavorandoci, але, ведаючы, дзе на навобмацак, і не без шкоды.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    для гэтага трэба мець l' A2L
    якія стаяць даволі шмат, калі вы можаце знайсці таго, хто табе прадае.... не ch? вы павінны ведаць, як інтэрпрэтаваць...

для па-пі? просты і функцыянальны, у вашым выпадку ? файл defap службы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    А magi1984...гаворка і ўсе нешта вы пераблыталі запал з працы і вось ен стукае галавой для тых, хто робіць у прафесіі,таму, хто хоча даведацца, для некаторых рэчаў трэба інвеставаць мінімум прыведзеных выдаткаў,я думаю, не так і шмат!!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    bh? у гэты момант мы гаворым карыстачу peppe82,(у дадзеным выпадку я ўзяў цябе, напрыклад, але як ен гэта робяць усе), каб купіць файл defap з форуму, а затым, калі вы ласкава яго падае...паглядзім, калі яны......
    (я не думаю!!!)
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    хлопцы, я хачу выдаліць fap ў маей a4 edc17. Я магу купіць файлы і не атрымаць яго???? Я растлумачу лепш. Я магу купіць файл, а потым вы мне растлумачыце, як гэта зрабіць? У гэты момант яго змяніць я і вы скажыце мне, калі ? правільна. На маю думку, гэта ? правільны дух у гэтым выпадку. Тых, хто там працуе, выдаткаваў шмат грошай на гэтыя рэчы, а затым ? правільна, што па крайняй меры (не ведаю коштаў) эканамічны эфект есць.
    А ў самой, што павінна быць набыта. Я? аддаць перавагу мне, разгортваліся і потым казалі мне, калі я зрабіў добра! Астатнія іншыя машыны. м не цікавіць, і калі б я быў тычыцца, я бяру файл платны, а потым скажу я прама, не перастаю глядзець на яго. Не кажучы ўжо пра тое, калі пасля таго, што я купіў там, я павінен пляснуць.. ды ды ды!!! Што вы думаеце?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •