Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Паведамленні
    43
    я каталізатар пакуль я трымаю спраўны, нават калі я падзяляю тое, што кажа манро, сапраўды, многія яго замяняюць так званыя "Downpipe" што яшчэ не ? што адзін выпускны ****** усе, што есць? дазваляе паменшыць як contropressioni, што тэмпература якія накладаюцца на групы выпускны калектар/турбакампрэсар, што дазваляе больш performaces, менш стрэсу, як на турбакампрэсар на выпускны калектар.
    Для dpf я замяніў шланг прама так я правеў спраўны dpf, што я магу rimomtare дзень, што я павінен andre зрабіць тэставанне
    тады можа здарыцца, што, ачысціўшы гэтыя кантэйнеры , то рэзанансная з ровам не заўседы прыемнае

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    хлопцы, пакладзеце, што вам у галаву, што каталізатар,любога тыпу,нават спартыўны, - гэта заўседы і ў любым выпадку для яго канфармацыя перашкод у ****** пераход на газ.....c'? сказаць тое, што многія робяць каталізатараў "ўся трава, прамень", забыўшыся, магчыма, што есць некалькі тыпаў кэт і што то спецыяльна для дызельных рухавікоў вызначаецца ў тэхнічным жаргоне "one way"? монавалентнай ці "мінімум" як валіць, толькі і толькі аксідаў азоту,так званыя Nox,то розніца на востраў трехвалентной чым тыя, якія выкарыстоўваюцца на benza, каб так казаць ? abbissale....затым, як ? зрабіў kat дызель, мы можам паставіць на лініі зліву 50 kat адзін apresso да аднаго, але калі мы вельмі дызельных fumosit? sar? заўседы ж нават не толькі кэт......
    удумайцеся людзі...разважайце...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я не здымаю толькі для падтрымання пэўнага супрацьціску

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    я не здымаю толькі для падтрымання пэўнага супрацьціску
    і вы лічыце, што гэта добра??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    толькі вы першасны

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    рады, што ты....я - "школа мыслення", што gi? турбіна ж, як і для яго канфармацыя ад зваротнага ціску на лініі зліву....таму я аддаю перавагу мець максімальную "гладкасці" газу адразу ж пасля гэтага, каб трымаць у страху таксама тэмпература газу...потым усе роўна кожны на сваей машыны f? так, як лічыць патрэбным....
    магу толькі сказаць, што на некаторыя сродкі вельмі напампаваныя часам я бяру на сябе праца ўсталяваць манометры, каб убачыць, што адносіны я паміж прэс-turbo і супрацьціску, і, нягледзячы на супраціў, я, як сказаў, дрэнажных ліній, найбольш свабодныя, можна на гэтыя сродкі я бачу contropressioni таксама 3 да 1, гэта значыць на кожны бар press turbo c'? я 3 выхлапных газаў.....
    па-мойму, не ? максімум відаў для выпускных клапанаў і іх спружын, што пад ціскам гэтак высокай, могуць не карэктна...пункт "плаваць" з наступствамі легка можна сабе ўявіць...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    я ачышчана або ўсе......нават коткі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    ну, выпрабаванае на маей машыны адлюстроўваецца, рухавік страціў занадта шмат пара ўніз і набірае pelino " дотык тып 2-3 км, з коткі апусцелі, нават пасля абнаўлення эбу пост апаражнення.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    я на 120cv mjet аднаго, я зняў fap на месцы, трубы, прамы і, шчыра кажучы, не меў ne гартуй ne павялічваецца. ? застаецца нязменнай з пункту гледжання прадукцыйнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    я ненавіджу рэчы, выпіў...пакладзеце downpipe і турбіна ringraziera.... х што тычыцца каталізатара, а не з народа крычы я, заўважце, ke толькі карту губляе басоў мала...так што х мяне prekat і замяніць, з downpipe але коткі яго, на врі і тады ў адзін цудоўны фінал рамяство
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •