Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20

Абмеркаванне: legg\пісаць g.punto 1.3mjet 90cv

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    але mpps v5 ж, што таксама робіць v12 або v12 на самай справе робіць pi??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    V. 12 таму што-то большае,як, напрыклад, mjet fiat doblo ідэя, муза

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Не трэба, каб вярнуць яго

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Адзін ult пытанне: таму? калі з mpps v12 раблю ecu id. Я чытаю дадзеныя, а затым аднаўлення файлы ў сеткі, апрацаваць і запісаць у Ecu я не павінен мець праблем? На жаль, у сапраўдны момант падтрымліваюцца ў мяне толькі вопыт на Edc16c39 альфа, што я заўседы рабіў без праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў badboy Visualizza Messaggio
    Адзін ult пытанне: таму? калі з mpps v12 раблю ecu id. Я чытаю дадзеныя, а затым аднаўлення файлы ў сеткі, апрацаваць і запісаць у Ecu я не павінен мець праблем? На жаль, у сапраўдны момант падтрымліваюцца ў мяне толькі вопыт на Edc16c39 альфа, што я заўседы рабіў без праблем.

як ужо правільна сказалі, калі вы ведаеце, парэзацца файла ад 2 мб, што папярэдне вы распрацавалі 1mb, усталяваўшы адрасы можна? ад 1FFFFF да 0FFFFF , магчыма, з ecm , з mpps то напішыце без праблем і без рызыкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Citazione Першапачаткова Напісаў danny677 Visualizza Messaggio
    як ужо правільна сказалі, калі вы ведаеце, парэзацца файла ад 2 мб, што папярэдне вы распрацавалі 1mb, усталяваўшы адрасы можна? ад 1FFFFF да 0FFFFF , магчыма, з ecm , з mpps то напішыце без праблем і без рызыкі.
    Без рызык ? у parolone.... Пу? ісці добра, як пу? andar дрэнна... блакавання запісу з бд вы не можаце? прадказаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Вы bdm? Калі засадзіць у запісе, і вы не можаце яго вярнуць, як вы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    ці, магчыма, вы атрымаеце gallo2, можа быць, з крамы, форуму, што дазваляе зэканоміць час для рэзкі і чытаць, так як ен атрымлівае доступ да базы дадзеных у інтэрнэце, каб спампаваць файл крычы, калі ўсе зроблена id ecu.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    ці, магчыма, вы атрымаеце gallo2, можа быць, з крамы, форуму, што дазваляе зэканоміць час для рэзкі і чытаць, так як ен атрымлівае доступ да базы дадзеных у інтэрнэце, каб спампаваць файл крычы, калі ўсе зроблена id ecu.
    я певень 2 не той форум, але не клон, і я хацеў бы ведаць, як, у якім сэнсе падключаецца да базы дадзеных і счытвае файл ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Прадказаць, няма, але прадухіліць, вядома, вы з hw пк не ў канфлікце , з досыць батарэі і кабель і раздым usb не забітыя, аўтамабільны акумулятар зараджаны і камунальныя паслугі, якія не з'яўляюцца абавязковымі ( у тым ліку агні порта ) на off.
    Прынятыя меры, статыстычна рызыкі памяншаюцца, а затым на выбар чалавека, калі ісці ці не на аперацыю або ісці і купляць загадзя, есць bdm.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •