Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 36 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    манро, вы дакладна выказалі мае думкі, я ? прапусціў толькі час x вы можаце апісаць,як вы зрабілі, і я добра ведаю гэтых рэчываў,калі яны выкарыстоўваюцца часта, і пакуль яны не сфармаваныя рэшткі празмернымі,яны працуюць, у адваротным выпадку ? толькі паліятыўнага характар.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    есць прадукты, якія спалучаюць філасофію "прадухіліць ? лепш, чым лячыць"...
    і p? напрыклад, калі вы чысціце зубы кожны дзень prevenisce карыес і іншыя праблемы....
    але, калі іх не мые ніколі, пасля таго, як вы гнілыя st? зубы, што вы хочаце ачысціць больш??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Калі мунро і giarras ў цэлым...дадам, пасля 25-гадовы вопыт работы, што дабаўкі, якія працуюць для сапраўднай чысціні, нават ва ўмовах бруду крайняй тыя, для сістэм харчавання з прамога звароту (без рэзервуара) і толькі 3 маркі ў топ-winn's, liqui moly, tunap
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Калі демонтируйте впускные калектары любой машыны, дызель(з EGR не выдаляецца), які мае больш за 150000 тыс. км, вы разумееце, што ні адзін прадукт вам можа помочь.это цяжка выдаліць механічна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    я зразумеў.. і тады, калі гэтыя прадукты робяць "цуды" мы, што мы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    На самай справе, як кажа адзін мой сябар, праца, якую мы павінны стварыць саміх сябе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Паведамленні
    119
    я я спрабаваў іх.... але дрэнныя вынікі, магчыма, нулявыя.... allafine прыстойна разбіраць і чысціць з цярпеннем...... можа быць, як сказаў хто-то можа пайсці добра, як "прафілактыкі".... але хоць бы зрабіць тэст

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    88
    адзінае рашэнне-разбіраць і чысціць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    Прывітанне ўсім, хлопцы, я згодны, што сказаў у папярэднія, калі ? есць дызель з невялікім км і з egr адкрытых адключыць усе, і правілы таксама апрацуйце калектар, і, вядома, зачыніць egr я ў маей машыне я eleminato таксама пароў алею. Усе напаўняльнікі працуюць, калі вы робіце іх заўседы мой механік выкарыстоўвае прадукт amerciano (не памятаю імя), што кожны 7000/8000 выкарыстоўвае і падтрымлівае ў чысціні ўсе, калі вы паспрабуеце ачысціць яго ад на за бойню вы ідзяце бруд у клапанах, то ўнутры цыліндраў казіно...Bardahl я выкарыстаў яго, і я, і я не падаў ніякіх праблем!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Нават я, каб зняць усе,,? магчыма, вы не занадта шмат часу, вы можаце паспрабаваць прадукт, arexons
    ? для карбюраторов? сапраўды добра працуе, я быў здзіўлены, а я і не c'? трэба нават mopping.
    Калі вы абралі для дэмантажу ў любым выпадку я рэкамендую Fulcron чысты ? заўседы прадукт, arexons.

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •