я разумею вас, аднак не ? цяжка рабіць.
і для ліста асабіста на edc17 я заўседы выкарыстоўваў і толькі інструменты афіцэраў, у любым выпадку, калі ў вас есць певень клон не павінна быць праблем
я разумею вас, аднак не ? цяжка рабіць.
і для ліста асабіста на edc17 я заўседы выкарыстоўваў і толькі інструменты афіцэраў, у любым выпадку, калі ў вас есць певень клон не павінна быць праблем
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
qst я судзімы з чаргу, часта выкарыстоўваю яго, каб адсочваць раене, а затым мод у рукі, я ўбачыў, што есць шмат рэчаў, якія не павінен быў чапаць, але, па мне, c'? таксама біт справядліва абнуліць, што скажаце? і тады я павінен загрузіць на аўтамабілі файла 1.46 мб?
то я...
асобнага чалавека, якія спампавалі файл пу? даць нейкі савет?
паспрабуйце, перад? вярнуць усе ў раене dtc, пасля выдаліў
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
такім чынам, гэты біт ? правільна?
нічога не рабіць, раз не працуе на qst машыны...было immaginarselo