Термостатический клапан няспраўны.Я тлумачу гэта толькі так ,і таму, што вы кажаце, што сагравае нават у адпаведнасці з manigoto, што калі тэмпература і нізкая павінен заставацца халодным
Термостатический клапан няспраўны.Я тлумачу гэта толькі так ,і таму, што вы кажаце, што сагравае нават у адпаведнасці з manigoto, што калі тэмпература і нізкая павінен заставацца халодным
Прывітанне, хлопцы,я ўчора зрабіў, выходзячы з машыны, і я прыйшоў да гэтай праблемы.Так як кліент зрабіў замену рухавіка з другога механік, усталяваць сістэму абмяняла раз'ем датчыка тэмпературы вады з датчыкам тэмпературы паліва і наадварот.Такім чынам, праблема вырашана, дзякуй усім.
прывітанне, у мяне есць клас, у 180cdi, то паміж тым, калі рэгулятар печкі стаіць на сіні, затым на халодную вентылятар ? заўседы актыўная, калі вы пакладзеце больш 24gradi калі я не памыляюся, выключаецца вентылятар, у маей машыне, у сярэднім гэта да 70 градусаў тэмпература, калі я стральба летам падымаецца да амаль 80, але не больш, я праверыў усе, і пі? і ўсе добра працуе, sar? тэмпература эксплуатацыі гэтага аўто, вы павінны трымаць нізкі.