Colletore засмечаных можа быць на пяро, калі і так машына частка наўрад ці
Colletore засмечаных можа быць на пяро, калі і так машына частка наўрад ці
калі ласка, праверце датчык ціску на впускном калектары ! часам, калі датчык ? занадта забруджаны або разбураны
аўтамабіль губляе вельмі шмат !!!
Не выпадкова, што і тыя, і прывадам з fap і і забітыя?
я думаю, што гэта праблема, забітыя дрэнажныя улічваючы, што дзверы дзяўчына, і што, верагодна, або з fap або без fap вы так, усе нармальна, што-то тыпу каталізатара, калі ? без fap
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Confermo.E вельмі probabile.Vedere засмечвання FAP у працэнтах з дыягназам
труба з жалеза рабіў турбіны павінен starea 2 пальца з блока цыліндраў, калі ен не прыняў удар на тратуар... зачыніць egr ....калі есць маршрут, помпа нізкага ціску, што, што метал мог
трапіць у фарсункі, калі і так partirebbe дрэнна і fumerebbe за белы !!!
Што такое заяц? Трус Abarth
па мне ? толькі засмечаных dpf...
? без dpf ад новай.
Сення я спрабую адключыць газоход і паглядзім, што адбудзецца.
Проста мантуецца помпа зрабіў намаганняў, каб ездзіць на матацыкле, а не белы дым ззаду,? цяпер заўседы пасля кожнага запуску.
Я іншыя тэсты сення, то, дзякуючы тым часам
сення раніцай я зняў впускной калектар і клапан egr, калектар быў добры, бруду і клапан egr, visimante, здавалася, добра замест soffiandoci ўнутры не стрымлівала л паветра, то ў мяне ўсталяваны новы, а на самай справе ў гэтай паветры не сыходзіць.
пераўсталяваў усе pensado, што вырашыць.... замест гэтага я пастаўлю на матацыкл, а ? усе, як і раней.
я адключыў глушыцель, думаючы, што ен быў зачынены, але нічога.
Я глядзеў этап ўчора, і гэта было добра, але не тое, што з двух восі камеры, можа быць, вы думаеце, што яны не сталі ў cam?
Alora,вернемся, дзе мы пачалі ,atachi дыягназ і ісці на шпацыр, вынікаючы presione turbo і маса воздухе.если 3000 абаротаў presione turbo ddeve атрымаць значэнне 2500-2700 у адваротным выпадку абраць зменнай геаметрыі