Выбачайце, але памылку вы ? засталося? p 1238 ?
Выбачайце, але памылку вы ? засталося? p 1238 ?
прабачце, але калі памылка P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы ставіцца да ланцуга падачы паліва, таму што працягвайце сказаць, праверыць і паспрабаваць прачысціць egr???
я не разумею....і як калі б вы ішлі да лекара, каб зубная боль, і гэты шлях усе свечкі ад завал.....
mahhhh.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
але, на самай справе!! дзе вы бачылі, што гэта было памылкай del'ланцуг харчавання паліўнага помпы?? не мае нічога агульнага..таблеткі былі правільныя, каб зубная боль....![]()
аднак, што важна, і што яна вырашана..дзякуй ўсім...
на edc16c8 існуюць розныя спосабы, каб закрыць/parzializzare у egr ! аднак важна ? што вы вырашылі !
няма цот я не ўхіленая ,хворы ? яшчэ хворы sn яшчэ выпрабаванне...цяпер я трубку сваю сістэмы рэцыркуляцыі ог і вы ? гарыць-адмова рухавіка ...але ў тым памылка паветра c'? заўседы, і не сыходзіць, у вас есць ідэя, што гэта можа быць.... зразумейце мяне добра, машына заўседы памылка P1238, а лямпа рухавіка не гарыць, ок, пры падключэнні клапана з ладу, загарыцца індыкатар ok ,а затым для гэтага ? у egr для памылкі, для мяне застаецца ў памяці, але не загараецца ні адзін індыкатар????
я на машыне nn дата яго знайшоў ... у інтэрнэце, думаюць, што гэта колькасць паветра ... пяро ці маім спісе, які мне даў мой сябар eletrauto і кажа мне, P1238=другаснай Ланцуга паліўнага помпы (модуль кіравання паліўнага помпы) тэст nn, вам нічога не варта..