Я не бачу файл, і я спадзяюся, няма праблем з кантрольнай сумай, вы можаце зрабіць гэта, выкарыстоўваючы шаснаццатковы рэдактар ўставіць патрэбную частку. 576 kb
калі ты ecm, спачатку трэба стварыць файл 128 кб, а затым аб'яднаць іх у тым, 448 kb
Вялікі дзякуй за адказ, problena, і што я не ведаю працэдуру, каб з дакладнасцю адрэзаць і riallungarlo гэта значыць зрабіць гэта прызнаць, да ecm ce зроблена з дапамогай winhex, вызначыўшы блок, як у пачатку 01fff а што датычыцца падаўжэння я не разумею, якія адрасы даць маглі б вы ласкава aoutarmi dicendoni аб тым, як зрабіць, каб пазбегнуць блакіроўкі ecu дзякуй шмат за дапамогу
З Winhex трэба скапіяваць першую частку файла ад 0 да 01FFF і ўстаўце яго ў пачатку файла, 448kb ад створанага раней
Прывітанне tt225 слухай, ты бачыў пост, створаны мной новы? Я практычна спачатку ствараецца файл з 128 кб, а затым іншы 448 kb і зменены ў далейшым я ўставіў файл ад 128 да 448 kb з winhex і я ? выскачыў файлы 576 kb цяпер вы думаеце, я магу спакойна пісаць? Graxie за дапамогу
Працэдура ? правільна,? я не бачу файл