Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Абмеркаванне: Info Grande Punto 1.2 8v IAW 5SF3M2

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў zaga1 Visualizza Messaggio
    Прывітанне tonytuner практычна мне ? прыйшлося рабіць карту на grande punto 1.2 65 л. 8v evo я прачытаў файл з fgtech galletto v2 ? я ? выскачыў файлы 576 kb рассеклі 448 kb каб адкрыць яго з ecm titanium затым зменены і практычна цяпер не ведаю, як вярнуць яго ў 576 kb для яго запісу вы вы б ведалі, як гэта зрабіць, улічваючы, што я спрабаваў шукаць і пытацца на форумах, і ніхто мне не адказаў, калі ты я мог бы дапамагчы табе, то я буду вельмі ўдзячны

карыстальнік называецца tonyteam і не tonytuner акрамя таго, як вы можаце бачыць, ен быў забанен.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    карыстальнік называецца tonyteam і не tonytuner акрамя таго, як вы можаце бачыць, ен быў забанен.
    Я зразумеў, а msport не маглі б вы дапамагчы мне з нагоды маей праблемы????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    77
    Я не бачу файл, і я спадзяюся, няма праблем з кантрольнай сумай, вы можаце зрабіць гэта, выкарыстоўваючы шаснаццатковы рэдактар ўставіць патрэбную частку. 576 kb
    калі ты ecm, спачатку трэба стварыць файл 128 кб, а затым аб'яднаць іх у тым, 448 kb

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў tt225 Visualizza Messaggio
    Я не бачу файл, і я спадзяюся, няма праблем з кантрольнай сумай, вы можаце зрабіць гэта, выкарыстоўваючы шаснаццатковы рэдактар ўставіць патрэбную частку. 576 kb
    калі ты ecm, спачатку трэба стварыць файл 128 кб, а затым аб'яднаць іх у тым, 448 kb

Вось файлы на врі
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Вялікі дзякуй за адказ, problena, і што я не ведаю працэдуру, каб з дакладнасцю адрэзаць і riallungarlo гэта значыць зрабіць гэта прызнаць, да ecm ce зроблена з дапамогай winhex, вызначыўшы блок, як у пачатку 01fff а што датычыцца падаўжэння я не разумею, якія адрасы даць маглі б вы ласкава aoutarmi dicendoni аб тым, як зрабіць, каб пазбегнуць блакіроўкі ecu дзякуй шмат за дапамогу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    77
    З Winhex трэба скапіяваць першую частку файла ад 0 да 01FFF і ўстаўце яго ў пачатку файла, 448kb ад створанага раней

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    З Winhex трэба скапіяваць першую частку файла ад 0 да 01FFF і ўстаўце яго ў пачатку файла, 448kb ад створанага раней
    Прывітанне tt225 слухай, ты бачыў пост, створаны мной новы? Я практычна спачатку ствараецца файл з 128 кб, а затым іншы 448 kb і зменены ў далейшым я ўставіў файл ад 128 да 448 kb з winhex і я ? выскачыў файлы 576 kb цяпер вы думаеце, я магу спакойна пісаць? Graxie за дапамогу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    77
    Працэдура ? правільна,? я не бачу файл

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Працэдура ? правільна,? я не бачу файл
    Калі вы ідзяце, каб праверыць, ці ў новых пост паглядзець, я цяпер cn тэлефона? адразу па прыездзе дадому ў той месца.але ў вас, калі-небудзь зробленых для гэтых ecu?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •