Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Абмеркаванне: Што-у карты??

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    і прычына! я хачу даведацца, сівы карты ? што, калі я зрабіў свой супастаўленні (пасля доўгага вывучэння) машына праявіла паляпшэнне, але не granch? бачыў, што я зняў dpf і egr зачынены... я была падобная, што б якой-небудзь карты/абмежавальнік засталіся... я, вядома, за драйвера... і гэтыя 4 карты прымушаюць мяне падазраваць.. x info кажу вам, што карта turbo і 2 lim turbo есць у драйверы... так што гэтыя 2 яшчэ...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў panny200555 Visualizza Messaggio
    x info кажу вам, што карта turbo і 2 lim turbo есць у драйверы... так што гэтыя 2 яшчэ...
    я не зусім зразумеў, што вы хочаце сказаць.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я не зусім зразумеў, што вы хочаце сказаць.....
    я хацеў сказаць, што ўнутры драйвера есць ужо? 3 карты:? pres turbo і 2 яго абмежавальнікі.
    тыя, што я бачыў у гільдыі cio? 3,4 мне здаецца, што есць іншыя карты, turbo..***** і кажа, што нават адзін sportknight

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    тады я растлумачу..
    час, таму "кухар" я зрабіў супастаўленні, але... gi? з першага дня мне не падабалася, але я не зрабіў нічога (я маю на ўвазе больш, чым год таму).

але зараз я разумею, што "трохі" у свеце цюнінгу і ў мяне есць усе інструменты, якія я хацеў бы бачыць, што змены зрабіў мне? і, як я думаў, была праца корму!
    адкрыўшы у тытан я пазнаваў у аўто драйвер мне ўбачыць мод, які ен паказаў.
    ужо тут усе ок! але гэтыя 4 карты былі драйвера... і вось, што я не ўпэўнены, што менавіта..

таму мараль: вы гэтых мод, а мне ен зрабіў тое "кухар", што я хацеў бы ведаць, што капуста есць? у прыватнасці, 1 і 2???

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    табе сказалі panny ці вы damos або аспекты, якія ў які-небудзь іншы карыстальнік яшчэ эксперт сказаў бы, што могуць быць ste 4 карты дзіўныя.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    табе сказалі panny ці вы damos або аспекты, якія ў які-небудзь іншы карыстальнік яшчэ эксперт сказаў бы, што могуць быць ste 4 карты дзіўныя.....
    вы на самай справе я павінен чакаць меркаванне экспертаў...
    аднак я прыкладаю мой мод зрабіў... можаце зірнуць і сказаць мне, дзе ? на выдатна? (або выправіць)

дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-02-2013 ў 22:40

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў panny200555 Visualizza Messaggio
    вы на самай справе я павінен чакаць меркаванне экспертаў...
    аднак я прыкладаю мой мод зрабіў... можаце зірнуць і сказаць мне, дзе ? на выдатна? (або выправіць)

дзякуй

PANNY CRUZE__NODPF_NOEGR_3.3.rar
    нейкі савет?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не ? дрэнна, але мне не падабаюцца некаторыя рэчы......
    я бачыў у DW вельмі высокія патрабаванні, нават 100% на 3000 аб / мін і 100% нагрузцы....што? строцці вельмі з TL..
    у той жа пераходны дай "толькі" на 60% больш,.....звычайна я іх бачу факты, а не як вы зрабілі іх вы, DW і TL....
    cio? першае, што патрабуе%, як правіла, больш нізкая, чым прадстаўлена ў TL ? больш высокім у параўнанні....
    калі б я цябе бачыў, што плач некаторых "sonnachiosit?" у-ступеністая самых нізкіх на нізкіх абарачэннях буду эксперыментаваць, пачынаючы з файла крычы і пры нізкай DW і TL, а затым прэс-rail часу і turbo...
    але не ўсе разам, я б паспрабавала зрабіць мод, у той час, каб убачыць, якой з гэтых модов мне лепшыя вынікі....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    не ? дрэнна, але мне не падабаюцца некаторыя рэчы......
    я бачыў у DW вельмі высокія патрабаванні, нават 100% на 3000 аб / мін і 100% нагрузцы....што? строцці вельмі з TL..
    у той жа пераходны дай "толькі" на 60% больш,.....звычайна я іх бачу факты, а не як вы зрабілі іх вы, DW і TL....
    cio? першае, што патрабуе%, як правіла, больш нізкая, чым прадстаўлена ў TL ? больш высокім у параўнанні....
    калі б я цябе бачыў, што плач некаторых "sonnachiosit?" у-ступеністая самых нізкіх на нізкіх абарачэннях буду эксперыментаваць, пачынаючы з файла крычы і пры нізкай DW і TL, а затым прэс-rail часу і turbo...
    але не ўсе разам, я б паспрабавала зрабіць мод, у той час, каб убачыць, якой з гэтых модов мне лепшыя вынікі....

дзякуй тым, за дабрыню.

тады я з вамі згодны! шчыра гэтую карту я зрабіў каля 2 тыдняў таму. і цяпер гледзячы на яго, я зразумеў толькі, што не было зроблена, так добра... на самай справе я бачыў, DW, як вы кажаце, вас...(запыты высокія, але затым абмежаваныя значна раней)..

цяпер карэкцыя, як я думаў, і, як ласкава вам параіў вас.
    І даю рацыю, ісці на step by step, толькі з Dw і TL, каб праверыць, ці запаволенне і без complicarmi жыцце з qnt паліва, час,дыму і г.д....

зараз я спрабую з DW, і толькі турба...і, магчыма, дадам таксама rail...
    правільна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    аднак у DW 3000 абаротаў і 100% нагрузкі на просьбу не ? 100%, але есць моманты, якія прыкладна адпавядаюць 26%...
    ці я памыляюся?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •