Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 38 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    Я ўжо зрабіў адно выпрабаванне..
    Press. Банкамат 998
    Press. Asp 1012

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    таксама дызель, і адпаведна prex turbo павялічваецца,асабліва, калі і " пахіл"
    я abbasserei чыгуначных і t inj, то 200pt ў абмежавальнік turbo уключаючы апошні кавалачак, затым 0F89E8 ў 0F8BE8 як сказана вышэй, з добрым вешчуноў
    і abbassarei апошнія 4 крывыя карты overboost ,для таго, каб знізіць пік prex turbo
    сказаў, то, калі ласка, праверце спачатку датчык prex абсалютнай,pierburg ,і страты ад интеркулера або прабіркі.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я не разумею тады, чаму ў карты педаль ? пайшлі на навобмацак вр пасля 5200 абаротаў....
    потым у карты турба я бачыў крокам у%, якія ідуць амаль на 15%, мінімум 6,5%, але ў абмежавальнікі вы больш нізкі працэнт...прибытий на 6,3% ставіцца тое ж самае для карты rail і адпаведныя абмежавальнікі....
    акрамя таго, я бачыў авансаў, прама на спіны, дзе стогны праблема таксама 21% больш,....то есць ты перайшоў ад 19 да 23 градусаў...так шмат на бензін, разлічваючы, што, як правіла, павялічваецца да 3 градусаў...***** unque галоўная праблема, як ен кажа, нават pinotec ? вы далі шмат на дызельнае паліва, у той час,rail і дасягненняў, і, адпаведна, turbo солі, таму што не ў стане утылізаваць ўвесь аб'ем газу.....зараз у вас есць дзве магчымасці? сістэмы або карту, або вы шукаеце правядзеннем duty cycle vgt на адпаведную карту....але ? вельмі цяжка зрабіць....
    ах.., то я хацеў сказаць, што мод зроблены на працэнт газу, пад назвай "стыль edc15" не мае ніякай ўтыліты?....
    у egr ? ужо зачынены ад "4 panettoni" кіравання, па якой мод не трэба...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дадам толькі, што абмежавальнікі крутоўнага моманту,нават тое, што задняга ходу!!,факты, такім чынам, вельмі сумніўныя....
    cio? практычна зробленыя ўсе "у камандзе"....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Я іду з розуму, нават я з ж пытанні, тая ж машына,еўра 3 150cv edc16c8, turbo падымаецца вышэй за 2 бар, а таксама, калі ціск турбо-пастаўлю арыгінал.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    адрас e646c "абмежавальнік turbo дыферэнцыял" б падняў, а ? устаноўлена, што ў 1,6

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    па мне prex rail ? занадта высока, я не бачу сэнсу ў prex лім пара не ? скарэкціравана на педаль, то не разумею, 2469 i lim пара x руху занадта шмат высокіх карту колькасці газу і "сяброў" такім чынам на маю думку не трэба, і можа даць вам, гэтак жа па-дурному...дастаткова кантролю колькасці газу ўведзеныя і карты сумежных не падаюць іх менавіта так, а потым ? праўда, як кажа franco75 вы можаце mod-біт з абмежавальнікам turbo і ідзі ў pelino час

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Дэмантаж турбіны і ачысціць геаметрыі. упэўнены, сон скакаць праз swirl і, праходзячы праз клапаны сон скончаныя ў турбіне, блакуючы правільную геаметрыю. Вы можаце кантраляваць перамяшчэння назад цаўе, адлучыць і атакуюць труба wastgate аўтамабіль у рух.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    3 машыны на 4 з гэтай пошты мне далі гэта праблема, на 3 я спрабаваў змяніць map, але нічога не рабіць, нават з ціскам турба арыгінальнае таму залішняга ціску, усе доказы, якія ў вас згадваецца, так што цяпер я паспрабаваў, але без выніку

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    гэтая мадэль аўтамабіля не збірае swirl, я праверыў ўчора ўвечары, на практыцы першыя мадэлі jtdm 150cv з edc16c8-гэта 140 коней ", пад выглядам"

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •