Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 69
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Скажам, што я быў тут, каб парады і меркаванні. У ніжняй частцы атрымання файла gi? зрабіў пу? дапамагчы пры ўмове, што вы разумееце, што ? было зроблена! Калі няма-вы не даведаецеся ніколі
    табе можа зрабіць прыемна атрымаць мод ужо гатовы, а да нас турбаваць, што вы парушылі нашы правілы, акрамя таго, тут мы заўседы дапамагалі, і не факт, файлы, таму што ў адваротным выпадку вы толькі каша гатовая, і я не бачу, што вы вучыцеся, калі не капіраваць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Прабачце, але я прасіў погляд на мод, які я зрабіў і таму не думаю, што я турбую вас не парушаць правілы. Мне не здаецца, што ен запытаў файл ужо? зрабіў...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у мод, у вас толькі павялічваецца, прэс-rail....
    карта вельмі бэта-версіі, аднак.....
    я не думаю, што такім чынам вы дасягне жаданых вынікаў, але сее-што яшчэ адчуваеш, асабліва, у ****llo "здымкі абаротаў пад нагрузкай".....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Прабачце, але я прасіў погляд на мод, які я зрабіў і таму не думаю, што я турбую вас не парушаць правілы. Мне не здаецца, што ен запытаў файл ужо? зрабіў...
    адправіўшы файлы ў лічку да карыстача nonb мае privileggi, каб спампаваць з форума, па-твойму, не вы парушылі правілы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Мы кажам, што я глядзеў адрозненні паміж картамі T7040 на врі і T7070 крычы, потым трохі драйверы ecm... і я не заўважыў, карта чыгуначных важна для максімальнай магутнасці 1F190A.
    Таксама, чаму? я быў перакананы, што не раз працаваў з 1600 бар у арыгінале.
    Павялічыўшы карту на чыгунцы? я павінен таксама павялічвацца, біт 1F2732 правільна?
    і наладзіць абмежавальнік 1F277A

Іншы, што, павялічваючы ціск і час ўпырску, расход, названы бартавым кампутарам rispecchier? рэальнасць?? Па-мойму няма... чаму? эбу лічыць, надаць tot мг замест іх ідуць pi?.

Але калі я змяніць карту, каб канвертаваць паміж пара і мг дызель, напрыклад, калі для 1000 Нм на 2000 абаротаў, мне трэба 70 мг дызель, калі я стаўлю гэта значэнне ў 75 мг экю inietter? 75 мг дызель, калі ў мяне есць запыт у 1000 Нм?
    Раблю cos? дадзеныя бартавога кампутара выглядаюць надзейнымі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    адправіўшы файлы ў лічку да карыстача nonb мае privileggi, каб спампаваць з форума, па-твойму, не вы парушылі правілы?
    Я прашу прабачэння за гэта, не думаў, што можа быць праблемай, так як было файла врі і змененых файлаў ад мяне ў прыдачу атрымалі шырокае распаўсюджванне няпоўнай.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Мы кажам, што я глядзеў адрозненні паміж картамі T7040 на врі і T7070 крычы, потым трохі драйверы ecm... і я не заўважыў, карта чыгуначных важна для максімальнай магутнасці 1F190A.
    Таксама, чаму? я быў перакананы, што не раз працаваў з 1600 бар у арыгінале.
    Павялічыўшы карту на чыгунцы? я павінен таксама павялічвацца, біт 1F2732 правільна?
    і наладзіць абмежавальнік 1F277A

Іншы, што, павялічваючы ціск і час ўпырску, расход, названы бартавым кампутарам rispecchier? рэальнасць?? Па-мойму няма... чаму? эбу лічыць, надаць tot мг замест іх ідуць pi?.

Але калі я змяніць карту, каб канвертаваць паміж пара і мг дызель, напрыклад, калі для 1000 Нм на 2000 абаротаў, мне трэба 70 мг дызель, калі я стаўлю гэта значэнне ў 75 мг экю inietter? 75 мг дызель, калі ў мяне есць запыт у 1000 Нм?
    Раблю cos? дадзеныя бартавога кампутара выглядаюць надзейнымі?
    закранаючы press rail часы і карту пераўтварэнні, па мне, дадзеныя, названыя ў trip савет не будзе больш attendibilissimi на 100%, чаму? перайсці мяняцца алгарытм разліку апошняга, што, аднак, у дыялог з ecu.....
    ? я не думаю, што вялікая праблема....
    для прэс-rail, здаецца, відавочна, што калі прыток прэс-за яе каштоўнасць золата трэба карэктаваць, як біці ложак абмежаванні яе карту абмежаванне....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Я прашу прабачэння за гэта, не думаў, што можа быць праблемай, так як было файла врі і змененых файлаў ад мяне ў прыдачу атрымалі шырокае распаўсюджванне няпоўнай.

нават калі файлы твае, у момант, калі вы зарэгістраваліся, нават калі вы чыталі, вы пагадзіліся з нашымі ўмовамі і, як следства, апублікавана тут павінен прытрымлівацца рэжым нашай палітыкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    закранаючы press rail часы і карту пераўтварэнні, па мне, дадзеныя, названыя ў trip савет не будзе больш attendibilissimi на 100%, чаму? перайсці мяняцца алгарытм разліку апошняга, што, аднак, у дыялог з ecu.....
    ? я не думаю, што вялікая праблема....
    для прэс-rail, здаецца, відавочна, што калі прыток прэс-за яе каштоўнасць золата трэба карэктаваць, як біці ложак абмежаванні яе карту абмежаванне....
    Ен мне расказваў адзін, які быў выкарыстаны адзін трактар "лабараторыя", скажам, тыя, якія выкарыстоўваюць для ацэнкі на месцах праблемы, і гэта было каля 30CV ў pi? тыя серыі, але, аднак, у бартавым кампутары ўжо выдатак больш, чым спажывае мой серыі. Таму дом, як змяненне сілы, захоўваючы напрамкі спажывання, звязаных з сапраўдным выкарыстанні паліва? Або ? улічваючы, што адбываецца з карты канвертаваць?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я не думаю, што на спажыванне будзе адноўлена на карце пераўтварэнні....таму што гэта функцыянал? усе ўнутраныя all sw ecu, што трэба, гэта ведаць, у адпаведнасці з нм, што павінна абысціся, колькі дызельнага паліва трэба ўпырснуць праз прэс-rail і час....таму я лічу, што дадзеныя рэальнага спажывання будзе разгледжаны trip board менавіта на час ўпырску....
    ? я думаю, што нават з машынай, цалкам врі спажывецкія каштоўнасці дадзеных, якія не адлюстроўваюць у поўнай меры рэальнасць, але, хутчэй, і ацаніць сярэдні расход на фактычна не....

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •