Старонка 2 з 9 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 88

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    для msport ў карту ўпырску parzializzato не есць у восі n? пра n? нагрузкі

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    для msport ў карту ўпырску parzializzato не есць у восі n? пра n? нагрузкі
    я згодны з вамі, але відаць, што карыстальнік выкарыстоўвае тытан, калі чытаць нармальна, я напісаў на падставе таго, што кажа titanium часткі і г. д. затым я зрабіў прыклад на аснове таго, што ў цяперашні час ен бачыць у таблічнай,я лічу, што 2d яшчэ не ведае.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ок, але ў рэшце рэшт, на курсах вучаць, перш за ўсе, выкарыстоўваць у sw?... не тлумачаць, як працуе кожная карта і для чаго яна патрэбна?.... як яны тлумачаць, што, каб цягнуць аслоў за сталом вы павінны кіраваць выдаткам паветра і паліва ў меру?...чаму? калі даюць на % ад павелічэння за м? не ? метад прафесійнай

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    ок, але ў рэшце рэшт, на курсах вучаць, перш за ўсе, выкарыстоўваць у sw?... не тлумачаць, як працуе кожная карта і для чаго яна патрэбна?.... як яны тлумачаць, што, каб цягнуць аслоў за сталом вы павінны кіраваць выдаткам паветра і паліва ў меру?...чаму? калі даюць на % ад павелічэння за м? не ? метад прафесійнай
    на практыцы тое, што вы кажаце, вы і маеце рацыю, але, калі яны павінны прайсці курс навучання ў сферы, да якіх вы звяртаецеся, вы павінны доўжыцца, па меншай меры, 1 тыдзень і цане, варта больш 1000€ cad,а не так, імітуючы абаротаў і нагрузкі ў таблічнай і паказваючы на аснове карты ад абаротаў і нагрузкі, і пачаць + або - колькі пунктаў або % даць людзям у дні разумеюць, што-то метад працуе, і кошт курса abordabile не верыце? акрамя таго, у буйных гаспадарках, як правіла, яго мэта-прадаць propia абсталяванне.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 14-07-2012 17:06

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я думаў, што курсы costassero значна больш...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я знайшоў вольны час, каб прытрымлівацца вашым радам!і гэта яшчэ раз дзякуй!
    што тычыцца курсу, alientech іх растлумачыць вам, менавіта іх метадалогіі, на аўтамабілі з драйверы новыя....за тое, што іх мне легка перапрызначыць (што я раблю гэта добра ці дрэнна ? іншае пытанне ) і на аўтамабілі з драйверамі, старых няма
    што варта курс я не ведаю, уключаючы абсталяванне,праграмнае забеспячэнне, падпіска на год, і, вядома, мы выдаткавалі каля 5000 еўра,і курс быў для два, я і мой****

я зафіксаваў, па крайняй меры, я спадзяюся, карту!
    да панядзелка я не магу загрузіць, чаму? у kess ? у кампаніі, калі вы хочаце праверыць, і сказаць, што вы думаеце, я прымаю любую крытыку!
    і ў выпадку, калі спажыванне больш змен!

у мяне есць сумневы з нагоды ціску turbo f(temp), я лячыў, але я не ведаю, калі гэта трэба зрабіць, і асабліва, калі я зрабіў гэта правільна
    акрамя таго, вы можаце сказаць мне, калі клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? правільна зачынены?у мяне есць сумненні нават на тое, улічваючы, што не c'? у драйверы, і я павінен быў паспрабаваць у 2d

imparer? таксама працаваць у 2d, але гэта патрабуе часу,поту і цярпення!на курсе мы выкарыстоўвалі толькі таблічнай і 3d
    Апошні раз рэдагавалася magi1984; 15-07-2012 ў 19:00

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    гэтая карта ўжо палепшылася ў параўнанні з першай,але ў 2d, дзе вам мод абмежавальнік пара драйвераў, адразу пасля таго, сара ўцякла мыш, таму што з пункту гледжання значэння ў адмоўнае вярніце яго ori,астатняе прымальна, але presione turbo і яго абмежавальнік-ранейшаму не digerirla,не маглі б вы растлумачыць, як мода, і чаму на падставе таго, што вы патлумачылі?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    ціск турбо я абмежаваны падняць яго 0,1 або 0,2 бар, не прытрымліваючыся ніякай палітыкі ў прыватнасці.
    У rimodifico, вынікаючы, як правіла, палітыкі, які выкарыстоўваецца на ін'екцыі?cio? паступовага павелічэння цэн у працэнтах шляхам дзялення абароту ў 3 паласы???
    Для лимитер пара драйвераў,я не сон, зразумеў,я змагу гэта выправіць прама зараз!
    Як толькі я стаўлю турба паставіў новую карту,тады ўсе розныя тэсты, прымацаваныя раней я выдалю, а так не appesantisco форум бескарысныя рэчы!

Дзякуй msport

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    зрабіце так, па крайняй меры, у вас есць база лепш, чым цяперашнія ціску турба,ціску turbo f temp і адпаведны абмежавальнік можна даць каля 100-120 пунктаў заўседы фіксаваны, або, можа быць, злегку паступовае, пачынаючы ад абаротаў і нагрузкі, блізкія да ін'екцыі, у залежнасці ад таго, што вы з таблічнай часткі titanium,есць шмат сістэм, магчыма, не самы лепшы, але, безумоўна, лепш, так, як ты.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вось-вось, я даў паступовае павелічэнне на turbo ад 90 да 100 балаў, з 56% нагрузкі і ад 1500rpm
    акрамя таго, я правільна абмежавальнік у мінус.

калі вы кажаце, што добра сення днем я скакаць у фірму і пішу, калі змагу, калі няма, я пішу заўтра
    Апошні раз рэдагавалася magi1984; 29-07-2012 ў 22:11

Старонка 2 з 9 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •