вы не павінны, вядома, не будзе добрае якасць? улічваючы цану прапануеце msport
вы не павінны, вядома, не будзе добрае якасць? улічваючы цану прапануеце msport
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
у лічку, вядома-й? хто-то дапаможа
глядзіце, што ваш савет зусім не да месца,тым часам мы дапамагаем ўсе на сонца бясплатна, а па-другое, калі хочацца даведацца, як вы паклалі добрай волі і даем правільныя і прамыя, і робіць гэта толькі тады, калі вы шукайце пераказваюць есць інтэрнэт-форуму speria будзе ясна ўсе гэта, таму што некаторыя адносіны даюць мне шмат клопатаў.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Улічваючы вашы парады... і вашыя рэкамендацыі... я думаю, адпусціць гэты вопыт, я думаю, што гэта занадта рызыкоўна, нават калі я правільныя інструменты для рукі.
Кожны раз, калі вы працуеце з зменамі c'? рызыка, ba трэба ўмець рызыкаваць, каб вучыцца..
ваша праблема і што вы не можаце адкрыць файл з ecm.. але будзьце асцярожныя, калі не адкрыць арыгінал ecm не riconoscer? драйвер, калі вы хочаце, каб непасрэдна адкрыць зменены выбраных драйвераў, перайсці ціха на гэтых ecu рызыка таго, што завісаюць ? ўніз..![]()
пераканайцеся, што файла ад 2 мб, калі ды, то яго трэба абрэзаць.
калі вы выкарыстоўваеце ecm.. адкрыць файл
перайсці на ўтыліты - пераўтварэнне - выразаць і ўставіць - вам адкрыць праблемны файл - то пад выбраныя карыстальнікам, і напішыце 0fffff збаўлення ўсіх і праверыце памер сохраняемого файла..
ок.
а ты калі-небудзь спрабаваў адключыць dpf? з раз
Усім прывітанне.
я стварыў файл з калі-sensor...
я зрабіў блакавання egr MJD6 і я захаваў файл
пасля я зноў створанага файла, і я зрабіў:
адключэнне dpf, выбраўшы MDJ6.
і ў мяне захоўваецца файл...
я адпраўлю файл, калі хто-то мне пу? ласкава калі ласка, праверце, каб убачыць, калі ўсе ок.
дзякуй