-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
Калі не выключаецца З кіравання, праграмнага забеспячэння, аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-rester? у recovery tappandola або зняўшы раз'ем..
ідзе выключана боку і тое, што ад кіравання забеспячэння, не c'? іншае рашэнне..
-
пераканайцеся, што клапан зачыняецца,адключыце яго ад ecu,і ідзі спакойна!! максімум ў вас будзе памылка ў блоку кіравання, калі вы не зробіце правільна.але калі і закрыта, ніякіх праблем..
у выпадку выключыце таксама dtc на карту!! але толькі біты egr, а не іншыя...
-
і не вымайце вілку!! а што вы там прачысціць датчык regolatyore
-
хлопцы, дзякуй усім, а я патэлефанаваў у майстэрню, што мне зрабіць? заўтра выключэнне праз ecu, у цяперашні час? я хацеў бы ведаць, маючы fap выключэння сістэмы рэцыркуляцыі ог пу? прывесці да праблем з fap? ? можна таксама выключыць fap? у выпадку, калі, як вы? і нарэшце, у гэтым, што мне зрабіць? у egr праз ecu не ведаю, што я павінен спытаць, каб зразумець, калі f? добрую працу, ці мне псуе толькі эбу, і неўзабаве avr? праблем з аўтамабілем???? дзякуй і прабачце мае невуцтва.
-
fap і яшчэ адна рэч..калі хочаце, можаце toglere таксама тое,што, сапраўды, калі адвядзеш вы робіце добра для вашага кашалька і навакольнага асяроддзя, а таксама людзей..але калі вы робіце купіць трубы sostituitivo ў dpf і націсні выдаліць dpf таксама ад ecu...калі і добра зрабіў, што вы ніколі не будзеце мець праблем...
-
што год пабудовы і машыны?
-
круглы год ? 2006 года ? нямецкая, не італьянская.
на буклет c? напісаў:
на буклет c? напісаў:
audi 8p lblsf1
fm5a4009r8p60t40ggn
і тады дырэктывы c еўра? напісаў:
2003/76/CE - B
-
Тып рухавіка BKC,BLSoBXE?
-
прабачце.... але для чаго трэба ведаць тып рухавіка, каб выключыць egr і fap??? вы закон, змяненне, перапішам і ў шлях!! або, каб зразумець, ці есць на самой справе ? fap??
-
хлопцы, не ведаю, на кніжку не c? напісаў, дзе я магу ўбачыць ?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума