Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: чытанне эбу g пункту

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    для таго каб не пайсці ў "ТУРМУ" што вы павінны зрабіць, адрамантаваць іх не?? ............з сенняшняга дня так, каб?.............я кажу яму, кліенту з кругавым падушкі бяспекі ўспыхнулі!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    таксама паставіў рукі пяро, пакуль ідзе добра, але калі x выпадак, пасля аварыі, дзе, магчыма, есць пацярпелыя або, яшчэ горш, павінна быць экспертнае заключэнне, і ен выйшаў з, што вы да перапраграмаваць блок кіравання падушкамі бяспекі, такім чынам змянілі soft арыгінальныя ca.... так што ўвага я скажу больш, калі выходзіць машына ў майстэрні, і ты бачыш, што ce шпіен, падушка бяспекі ў мяне abs гарыць, вы павінны паведаміць кліенту, што можа пайсці на сустрэчу і калі не хоча, каб яе выправіць. трэба прымусіць падпісаць адмову, я надрукаваў яго выдумаў, і хто-то і атрымалася падпісаць, а затым ocio
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў перавышэнне хуткасці Visualizza Messaggio
    таксама паставіў рукі пяро, пакуль ідзе добра, але калі x выпадак, пасля аварыі, дзе, магчыма, есць пацярпелыя або, яшчэ горш, павінна быць экспертнае заключэнне, і ен выйшаў з, што вы да перапраграмаваць блок кіравання падушкамі бяспекі, такім чынам змянілі soft арыгінальныя ca.... так што ўвага я скажу больш, калі выходзіць машына ў майстэрні, і ты бачыш, што ce шпіен, падушка бяспекі ў мяне abs гарыць, вы павінны паведаміць кліенту, што можа пайсці на сустрэчу і калі не хоча, каб яе выправіць. трэба прымусіць падпісаць адмову, я надрукаваў яго выдумаў, і хто-то і атрымалася падпісаць, а затым ocio
    вы можаце размясціць свой надрукавана? я хацеў бы даць яму з першага погляду.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў перавышэнне хуткасці Visualizza Messaggio
    тое ж самае ставіцца і карты fap
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    і надрукаваў просты ў бланкі скапіяваныя ад аднаго дылера, дзе ce пісаць дадзеныя аўтамабіля заказчыка прылада, якое мае праблемы з абс або падушкі бяспекі), з указаннем, што вы і паведаміў, кліент рызыкі, да якой ідзе насустрач ігэта не нясе майстэрні ад любой адказнасці, натуральна, кліент павінен падпісаць і, магчыма, прыкласці ксеракопію дакумента l кожны, хто мае дзейнасць можа напісаць на бланку тое, што я вышэй апісаў, і, калі лічыць патрэбным падпісаць кліенту можа здацца абсурдным, але гэта так тады вы заўважылі, што тыя, хто прадае soft як x падушка бяспекі, што x иммо кажа вам, што не прызначаны для вулічнага выкарыстання, то няма, я ўпэўнены, але калі вы elebora файл застаецца і следу ад id кампутара, з якога і было зроблена
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •