для таго каб не пайсці ў "ТУРМУ" што вы павінны зрабіць, адрамантаваць іх не?? ............з сенняшняга дня так, каб?.............я кажу яму, кліенту з кругавым падушкі бяспекі ўспыхнулі!![]()
для таго каб не пайсці ў "ТУРМУ" што вы павінны зрабіць, адрамантаваць іх не?? ............з сенняшняга дня так, каб?.............я кажу яму, кліенту з кругавым падушкі бяспекі ўспыхнулі!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
таксама паставіў рукі пяро, пакуль ідзе добра, але калі x выпадак, пасля аварыі, дзе, магчыма, есць пацярпелыя або, яшчэ горш, павінна быць экспертнае заключэнне, і ен выйшаў з, што вы да перапраграмаваць блок кіравання падушкамі бяспекі, такім чынам змянілі soft арыгінальныя ca.... так што ўвага я скажу больш, калі выходзіць машына ў майстэрні, і ты бачыш, што ce шпіен, падушка бяспекі ў мяне abs гарыць, вы павінны паведаміць кліенту, што можа пайсці на сустрэчу і калі не хоча, каб яе выправіць. трэба прымусіць падпісаць адмову, я надрукаваў яго выдумаў, і хто-то і атрымалася падпісаць, а затым ocio
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
і надрукаваў просты ў бланкі скапіяваныя ад аднаго дылера, дзе ce пісаць дадзеныя аўтамабіля заказчыка прылада, якое мае праблемы з абс або падушкі бяспекі), з указаннем, што вы і паведаміў, кліент рызыкі, да якой ідзе насустрач ігэта не нясе майстэрні ад любой адказнасці, натуральна, кліент павінен падпісаць і, магчыма, прыкласці ксеракопію дакумента l кожны, хто мае дзейнасць можа напісаць на бланку тое, што я вышэй апісаў, і, калі лічыць патрэбным падпісаць кліенту можа здацца абсурдным, але гэта так тады вы заўважылі, што тыя, хто прадае soft як x падушка бяспекі, што x иммо кажа вам, што не прызначаны для вулічнага выкарыстання, то няма, я ўпэўнены, але калі вы elebora файл застаецца і следу ад id кампутара, з якога і было зроблена
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся